Meta business'tan gelen Gmail nedir?

görkemyy

Hectopat
Daha fazla  
Meta for business isimli bir yerden Gmail geldi. Reklamınız onaylandı diyor. Aşağısında da reklamı gör diye mavi bir buton var. Bu reklam planlandı ve yayınlanıyor yazıyor altında. [09/01/2024] prom yazıyor altında da e-sigara mağazası diyor.

En altta bu mesaj (benim Gmail adresim) gönderilmiştir bu kişi/yer ile ilgili bildirim istemiyorsanız abonelikten çıkabilirsiniz diyor. Böyle bir aboneliğim olmadı, bu şeyin kaynağına bakıyorum Facebook diyor. Hiç kullanmadım ama sanırım 2 tane hesabım vardı önceden, Codm'a girmek için kullanmıştım sonra da kullanmamaya başladım çünkü Codm'un kendi şeyine geçirdim hesabımı. Yani demem o ki Facebook'u yaklaşık 1.5-2 senedir kullanmıyorum. Facebook hesap yapma tarihi de aşağı yukarı o zamanlar olsa gerek. Ben şimdi ne yapayım bilmiyorum yardım edin. Facebook şifremi ve nasıl kaydolduğumu hatırlamıyorum.

SS'leride atıyorum.

Seri ne yapmam lazım yardım eder misiniz?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240901_201047_Gmail.jpg
    Screenshot_20240901_201047_Gmail.jpg
    52,3 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot_20240901_201053_Gmail.jpg
    Screenshot_20240901_201053_Gmail.jpg
    50,7 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleme:
Abime verdim telefonu halletti valla. Kullanmadığım için hesabı sildirttim. O reklam şeyinide sildi erişip.

Facebook sayfam googlede açık kalmış ondan dolayı olmuş.
Valla bende epostamı telefonumu silip hesabı sildim, reklamı kaldırmadım kaldırsam mı acaba. Bu bir türk minecraft sunucusu sızıntısı olmuştu hatırlar mısın bilmiyorum, o hesapla aynı şifredeydi facebook sanırım ordan ulaştılar benim hesaba.

Valla bende epostamı telefonumu silip hesabı sildim, reklamı kaldırmadım kaldırsam mı acaba. Bu bir türk minecraft sunucusu sızıntısı olmuştu hatırlar mısın bilmiyorum, o hesapla aynı şifredeydi facebook sanırım ordan ulaştılar benim hesaba.
Valla bilemiyorum olabilir. Hesabı sildiysen iyi güzel ama reklamıda kaldır. Başını ağrıtma riski var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı