DipMeasT Centipat Katılım 16 Haziran 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Diğer 17 Haziran 2024 #1 Film izlemek ve oyunları bilgisayarımdan çekerek oynasam Quest 2 yeterli olur mu, yoksa meta Quest 3 mü almalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Haziran 2024
Film izlemek ve oyunları bilgisayarımdan çekerek oynasam Quest 2 yeterli olur mu, yoksa meta Quest 3 mü almalıyım?
Ethem Efe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 8.044 Makaleler 1 Çözümler 24 Yer Kocaeli gölcük Daha fazla Sistem Özellikleri 4060Tİ 16 GB RAM Ryzen 5 5500 Cooler Master 120L XTB 1 TB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Haziran 2024 #2 DipMeasT dedi: Film izlemek ve oyunları bilgisayarımdan çekerek oynasam Quest 2 yeterli olur mu, yoksa meta Quest 3 mü almalıyım? Genişletmek için tıkla... Daha iyi çözünürlük ve biraz daha iyi performans için Quest 3 alınabilir, hands tracking olayı daha iyi bir de Quest 3 üzerinde, hatta bayağı iyi. DipMeasT dedi: Film izlemek ve oyunları bilgisayarımdan çekerek oynasam Quest 2 yeterli olur mu, yoksa meta Quest 3 mü almalıyım? Genişletmek için tıkla... Ben Quest 2 kullanıyorum. Dediğiniz şeyler için yeterli olacaktır ama.
DipMeasT dedi: Film izlemek ve oyunları bilgisayarımdan çekerek oynasam Quest 2 yeterli olur mu, yoksa meta Quest 3 mü almalıyım? Genişletmek için tıkla... Daha iyi çözünürlük ve biraz daha iyi performans için Quest 3 alınabilir, hands tracking olayı daha iyi bir de Quest 3 üzerinde, hatta bayağı iyi. DipMeasT dedi: Film izlemek ve oyunları bilgisayarımdan çekerek oynasam Quest 2 yeterli olur mu, yoksa meta Quest 3 mü almalıyım? Genişletmek için tıkla... Ben Quest 2 kullanıyorum. Dediğiniz şeyler için yeterli olacaktır ama.