Meta Quest 2 alınır mı?

GamerOyuncu

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RAM:16 GB
EKRAN KARTI:RTX 3050 LAPTOP GPU
SSD KAPASITESI:512 GB
IŞLETIM SISTEMI:WINDOWS 10
Meslek
Öğrenci
Merhaba, sıfır metaquest 2 alacağım. Almam sizce mantıklı mı? Almalıysam da bana ne gibi önerilerde bulunursunuz? N(önemli ayarlar, teknik özellikler vb.)

Not: Bütçem sınırlı olduğu için Meta Quest 3 vb. almayacağım Max 11.000 var (o da sıfır)

(Sıfırın tek iyi yanı 2.500TL 6 ay taksit var)

Düzenleme:2. El satılmış

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240810_150402_n11.jpg
    78,7 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_20240810_150445_Chrome.jpg
    66,1 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleme:
En doğru kararı vermişsiniz o fiyata ondan iyisini bulabileceğinizi düşünmüyorum. Ama Mixed Reality yok galiba yanlış bilmiyorsam. Ama sorunsuz bir şekilde kendi mağazası ve steam mağazasındaki oyunları oynatır. Oyundaki grafikler kablo ile bağlanan VRlara göre biraz daha kötü olur ama isterseniz kendi orjinal sitesinden veya amazon gibi başka sitelerden bağlantı kablosu alıp bilgisayarına bağlayabilirsin.

2 ay sonra tozlanmak üzere köşeye atacaksın. Kaliteli oyun sayısı oldukça sınırlı. Sürekli vrchat oynamak istersen bilemem. Bence bir kiralama uygulamasından bir aylığına kirala, sonra ona göre karar verirsin almak isteyip istemediğine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…