Meta Quest 2 için link kablo önerisi

Tipircikk

Centipat
Arkadaşlar uzun zamandır PC'deki VR oyunlarını oynamak istiyorum ama bunun için yeterli bir kablom yok. Air Link kullandığımda da bağlantıda kopmalar donmalar yaşanıyordu. Steam Link uygulaması da eskiden çok stabil çalışırken bu aralar bende yine bağlantılarda kopmalar, ana bilgisayardan bağlantı hatası gibi hatalar veriyordu. Bende 5 metrelik bir kablo almaya karar verdim. Hangi kabloları önerirsiniz? Ayrıca kendi bilgisayarımın USB 3.0'ı desteklediğini nereden görebilirim?

Arkadaşlar uzun zamandır PC'deki VR oyunlarını oynamak istiyorum ama bunun için yeterli bir kablom yok. Air Link kullandığımda da bağlantıda kopmalar donmalar yaşanıyordu. Steam Link uygulaması da eskiden çok stabil çalışırken bu aralar bende yine bağlantılarda kopmalar, ana bilgisayardan bağlantı hatası gibi hatalar veriyordu. Bende 5 metrelik bir kablo almaya karar verdim. Hangi kabloları önerirsiniz? Ayrıca kendi bilgisayarımın USB 3.0'ı desteklediğini nereden görebilirim?
USB girişleri mavi ise 3.0'dır.

Hepsi siyah ama bir tanesinin yanında yıldırım işareti var bu 3.0 olduğu anlamına mı geliyor? Yoksa 2.0 mı? Ve 3.0 yapmak için bir aparat vs. var mıdır? Ayrıca yıldırımın altında da SS yazıyor.

Evet muhtemelen o 3.0 girişi. Kablo olarak Amazon'daki çok satanlara veya benim de aktif olarak kullandığım kabloyu önerebilirim bakmak istersen linkini ekledim aşağıya.

Kablo linki

Technopat Haberler

Geri
Yukarı