he4vuc Centipat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 15 Çözümler 1 2 Aralık 2023 #1 Meta Quest 3 hakkında ne düşünüyorsunuz sizce alınır mı? Veya fiyatına değer mi?
4 403377 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 3.500 Çözümler 5 2 Aralık 2023 #2 Evet alınır. En iyi VR gözlük.
ardakdrequan Decapat Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 275 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i7-10510U Nvidia GeForce MX250 Cinsiyet Erkek Meslek Mezun 2 Aralık 2023 #3 he4vuc dedi: Meta Quest 3 hakkında ne düşünüyorsunuz sizce alınır mı? Veya fiyatına değer mi? Genişletmek için tıkla... Ben bu ürünün incelemesini Furkan akmandan izlemiştim YouTube'dan bence yapay zeka bu fiyata göre bu teknoloji mükemmel.
he4vuc dedi: Meta Quest 3 hakkında ne düşünüyorsunuz sizce alınır mı? Veya fiyatına değer mi? Genişletmek için tıkla... Ben bu ürünün incelemesini Furkan akmandan izlemiştim YouTube'dan bence yapay zeka bu fiyata göre bu teknoloji mükemmel.
E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.768 Makaleler 4 Çözümler 10 2 Aralık 2023 #4 he4vuc dedi: Meta Quest 3 hakkında ne düşünüyorsunuz sizce alınır mı? Veya fiyatına değer mi? Genişletmek için tıkla... Senin için bu meblağ bir şey değilse kesinlikle alınırü, fakat ben bunu alırım her gün oynarım ve parasınında hakkını çıkaırırm dersen pek sanmam, çok gördüm hevesle alıp satanları.
he4vuc dedi: Meta Quest 3 hakkında ne düşünüyorsunuz sizce alınır mı? Veya fiyatına değer mi? Genişletmek için tıkla... Senin için bu meblağ bir şey değilse kesinlikle alınırü, fakat ben bunu alırım her gün oynarım ve parasınında hakkını çıkaırırm dersen pek sanmam, çok gördüm hevesle alıp satanları.