Meta Quest 3 için link kablo önerisi

rexom_0

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel Core i7-11800h
RTX 3060
ddr 4 16 GB ram 3200 Mhz
LAPTOP
Meslek
Öğrenim Görevlisi
Merhaba, ben yakın bir tarihte Meta Quest 3 cihazını satın aldım. Cihazı PC'ye kablosuz bir şekilde bağladığımdan (90 Mbit internet alıyorum), çok donma ve lag sorunu ortaya çıktı. Bana önerebileceğiniz bir kablo var mı? Bir de son olarak, PC'mde bir USB 3.0 portu ve bir USB 3.2 Gen 2 portu (Type-C, Thunderbolt değil galiba) var. Adamın bir tanesi YouTube'ta bir 3.0'a bağlıyor, bir Thunderbolt'a bağlıyor; 3.0'dan 2.4 Gbps, öbür Thunderbolt girişinden ise 2.6 Gbps alıyor. Hangisi daha iyi anlayamadım. Son olarak, eğer Type-C girişinden bağlamamı önerirseniz, bana yüksek hızda bir çevirici modeli önerebilir misiniz? Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Burada anlatıldığı gibi kaliteli alternatif kabloların hepsi aynı performansı orjinal kablo kalitesinde veriyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada anlatıldığı gibi kaliteli alternatif kabloların hepsi aynı performansı orijinal kablo kalitesinde veriyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Peki sence hangi girişten bağlamalıyım.

Type-C girişli olanı var mı? PC'ye Type-C ile bağlantı sağlarsam daha hızlı ve iyi olmaz mı? Yoksa fark etmez mi? Laptopumda Thunderbolt 4 var.

Ben bunu aldım düz 3.0 bağlayınca 2.4 Gbps aldım çevirici satın alıp Thunderbolt çıkışına bağlayınca 2.7 Gbps aldım bence bu kablonun yanına bir çevirici alırsan güzel olur ben çeviriciyi 180 TL aldım.

Öbürtürlü daha pahalıya gelir ben Type-C kablolalara baktığımda 1000 TL'nin üstündeydi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı