Meta Quest 3 mü yoksa Meta Quest 3S almak mı mantıklı?

Arda_inam

Hectopat
Daha fazla  
Meta Quest 3 ile 3S arasında kaldım. Aralarında ciddi fiyat farkı var. Özellik bakımından çok fark var mı?

Meta Quest 3 ile 3S arasında kaldım. Aralarında ciddi fiyat farkı var. Özellik bakımından çok fark var mı?
Ekran kalitesi/görüntü bakımından farklar bulunuyor. Quest 3 tabii ki hem görüntü kalitesi olarak hem de FOV açısı olarak daha iyi bir model.

3 alınabiliyorsa alın.
3s'in lensleri yanlış hatırlamıyorsam 2'nin lensleri. 3 bu konuda tabi ki daha iyi, çözünürlük ve netlik olarak. Ancak evet, fiyat farkı da yüksek.

3 alınabiliyorsa alın.
3S'in lensleri yanlış hatırlamıyorsam 2'nin lensleri. 3 bu konuda tabii ki daha iyi, çözünürlük ve netlik olarak. Ancak evet, fiyat farkı da yüksek.

Sadece lens değil ekranı da neredeyse birebir aynı. Yani tek farkları performans onlarda.

Bütçenize göre daha çok yetiyorsa 3 yetmiyorsa 3S alabilirsiniz.

3 alınabiliyorsa alın.
3S'in lensleri yanlış hatırlamıyorsam 2'nin lensleri. 3 bu konuda tabii ki daha iyi, çözünürlük ve netlik olarak. Ancak evet, fiyat farkı da yüksek.

3S fiyatına 2. El buldum bir tane arkadaş Amerika'nın getirmiş 1-2 kere kullanmış onu alacağım sanırım teşekkürler bilgilendirdiğiniz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…