Merhaba bende uzun zamandır Quest 2 sahibiyim ve deneyimlerime göre şunları şimdiden alman yararına olacaktır;
1-) ayarlanabilir bataryalı kafa bandı:
Örnek
Cihazın şarjı çok uzun süre dayanmadığı için (genelde maksimum 3 saate kadar dayanır bu Quest 2'de daha da azdır muhtemelen) bu kafa bandını kullanan çok insan var. Benim attığım linkteki dışında inceleyebilirsiniz ben örnek olsun diye attım. Ayrıca bu bandın alınma sebeplerinden biri ise orijinal kayışın hiç rahat olmaması, ilk aldığımda sırf bu yüzden uzun süre kullanamamıştım. Eğer siz gözlüğü sipariş etmediyseniz ilk bunu sipariş etmeniz sizin için daha kolay olur.
Ekstra not: Fanlı kafa bandları da var ama ağırlık yapar mı bilmiyorum onun amacı da terlemeyi önlemek. Fakat şu an yaz olmadığı için çok terler misiniz bilmiyorum yaşadığınız yere göre değişir.
2-) link kablosu veya Air Link bağlantısı:
Eğer Skyrim VR oynayacaksanız bilgisayarınıza bağlanmanız gerek ve bunun için 2 seçenek var. Ya kablosuz bağlanacaksınız ya da link kablonuz ile, size önerim eğer modeminize yakınsanız Air Link ile bağlanmanız çünkü pek fazla bir fark olmadan hatta neredeyse hiç hissettirmeyecek kadar fark ile kablosuz oynayabiliyorsunuz bence bu çok güzel bir şey. Eğer kablosuz oynayacaksanız internetinizin 5 GHz olması da iyi olur.
Yine de
şu tarz bir şey alabilirsiniz sonra lazım olursa başka işleriniz için kullanırsınız belki.
3-) priz dönüştürücüyü ben aldığımda yanında vermişlerdi ama normal bir Type-C kabloyla da şarj edilebiliyor ama kutu içinden çıkan kablo muhtemelen daha hızlı şarj ediyordur.
Şu anlık aklıma gelenler bunlar eğer sorunuz olursa sorabilirsiniz. Şunu da söyleyeyim meta Store'de bölgesel fiyatlandırma yok basit oyunlar bile pahalı gelebilir. Bu yüzden bilgisayardan oynamak bence daha mantıklı.