Meta Quest 3S 128 GB alınır mı?

ArdTech

Attopat
Daha fazla  
Yakın zamanda, Meta'nın yeni çıkardığı VR gözlük olan Meta Quest 3S'in 128 GB lik versiyonunu satın almayı düşünüyorum. Sizce bu VR gözlük iyi mi? Kullanan biri varsa performansının nasıl olduğunu güzel bir şekilde izah edebilir mi? Ayrıca gözlük için olan 128 GB lik hafıza boyutu yeterli midir?

128 GB yeterli, ne için kullanacaksınız? Bilgisayar üzerinden görüntü yansıtıp oynamak için mi? Yoksa direkt gözlük üzerinden mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
128 GB yeterli, ne için kullanacaksınız? Bilgisayar üzerinden görüntü yasnıtıp oynamak için mi? Yoksa direk gözlük üzerinden mi?
Bilgisayarım bu cihazı kaldırabilecek kadar güçlü değil o yüzden direkt cihazı kendi içinde kullanmayı düşünüyorum. Kullanma sebebim ise oyun oynamak ve günlük kullanım.

Bilgisayarım bu cihazı kaldırabilecek kadar güçlü değil o yüzden direkt cihazı kendi içinde kullanmayı düşünüyorum. Kullanma sebebim ise oyun oynamak ve günlük kullanım.

O zamana size yeterli gelecektir. Zaten performansı 3 ile aynı neredeyse. Sadece görüntü kalitesi farkı var.

O zamana size yeterli gelecektir. Zaten performansı 3 ile aynı neredeyse. Sadece görüntü kalitesi farkı var.
Görüntü kalitesi farkı uçurum gibi değil, değil mi,yani gözle görülecek kadar fazla değil.

Görüntü kalitesi farkı uçurum gibi değil, değil mi,yani gözle görülecek kadar fazla değil.
Onu ikisini de kullanmış birine sormak lazım. Ben Quest 2 kullandım. 3S zaten Quest 2’dekiyle aynı ekran ve lensleri kullanıyor. Görüntü kalitesi kötü değil. Uzak mesafeler biraz bulanık görünebilir ama oyunun içindeyken bunu fark etmiyorsunuz çoğu zaman.

Son düzenleme:
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Bana çok yardımcı oldunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…