S SnowTger2 Hectopat Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 750 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2025 #41 frezly dedi: hocam kafa bantları link atabilir misiniz Genişletmek için tıkla... GOMRVR hoofdband compatibel met Meta Quest 3/Quest 3S Verbeterd comfort Verminder stress Elite vervangende hoofdband - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Benim aldığım set bu linkteki ama artık yeni gümrük sınırından ötürü aynı set alınamıyor. Parçaları ayrı ayrı almayı deneyebilirsiniz.
frezly dedi: hocam kafa bantları link atabilir misiniz Genişletmek için tıkla... GOMRVR hoofdband compatibel met Meta Quest 3/Quest 3S Verbeterd comfort Verminder stress Elite vervangende hoofdband - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Benim aldığım set bu linkteki ama artık yeni gümrük sınırından ötürü aynı set alınamıyor. Parçaları ayrı ayrı almayı deneyebilirsiniz.
Ivylean Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 287 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: Zotac Geforce RTX 3090 Oc Edition İşlemci: Amd Ryzen 7 7700X Anakart: Gigabyte B650m DS3H Ram: Corsair Vangeance 32 GB 6000 Mhz SSD: Kingston FURY Renegade 1 TB Cinsiyet Erkek Dün 13:25 #42 PC'den bağlanmak mı mantıklı yoksa kendisini kullanmak mı? RTX3090 ekran kartım var. Tamamen oyun ve VR chat için kullanacağım.
PC'den bağlanmak mı mantıklı yoksa kendisini kullanmak mı? RTX3090 ekran kartım var. Tamamen oyun ve VR chat için kullanacağım.