Meta Quest 3S alınır mı?

semihjk

Femtopat
Daha fazla  
VR gözlük merakım başladı, meta Quest 3S alasım var da, kime sorsam "çabuk sıkılırsın, oyunları kötü 1 ay kullanır rafa kaldıracaksin" diyorlar. Kullanan var mı? Yapılacak şeyler çok mu? Alınır mı? Ne diyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
VR gözlük merakım başladı, meta Quest 3S alasım var da, kime sorsam "çabuk sıkılırsın, oyunları kötü 1 ay kullanır rafa kaldıracaksin" diyorlar. Kullanan var mı? Yapılacak şeyler çok mu? Alınır mı? Ne diyorsunuz?

Yani ne beklediğinize bağlı. Açıkçası ben hiçbir zaman o şekilde sıkılıp rafa kaldırdığım olmadı. Ara sıra sıkıldığımda alıp oynuyordum. Oyun çeşitliliği çok olsa da kaliteli oyun sayısı çok değil.

Yani ne beklediğinize bağlı. Açıkçası ben hiçbir zaman o şekilde sıkılıp rafa kaldırdığım olmadı. Ara sıra sıkıldığımda alıp oynuyordum. Oyun çeşitliliği çok olsa da kaliteli oyun sayısı çok deği

Yani ne beklediğinize bağlı. Açıkçası ben hiçbir zaman o şekilde sıkılıp rafa kaldırdığım olmadı. Ara sıra sıkıldığımda alıp oynuyordum. Oyun çeşitliliği çok olsa da kaliteli oyun sayısı çok değil

Yani ne beklediğinize bağlı. Açıkçası ben hiçbir zaman o şekilde sıkılıp rafa kaldırdığım olmadı. Ara sıra sıkıldığımda alıp oynuyordum. Oyun çeşitliliği çok olsa da kaliteli oyun sayısı çok değil.
Aga mesela her filmi sinemadaki gibi izleyebilir miyim sarji çabuk bitiyor mu oyunlar tatmin eder mi boyun ağrısı yapar mi

Aga mesela her filmi sinemadaki gibi izleyebilir miyim sarji çabuk bitiyor mu oyunlar tatmin eder mi boyun ağrısı yapar mi
Film kısmı beni tatmin etmedi açıkçası. Zaten ağır bir cihaz yaklaşık yarım kilo kadar bir şeyi 2 3 saat boyunca kafanızda sabit bir şekilde tutmak rahatsız ediyor. Özellikle yanında gelen berbat kayışla daha da kötü oluyor.

Oyun kısmı tatmin eder. Kaliteli oyunlar genelde oldukça eğlenceli oluyor.

Şarj kısmının 2 veya 2.5 saat olması lazım. Oyunun ağırlığına göre değişir.

Film kısmı beni tatmin etmedi açıkçası. Zaten ağır bir cihaz yaklaşık yarım kilo kadar bir şeyi 2 3 saat boyunca kafanızda sabit bir şekilde tutmak rahatsız ediyor. Özellikle yanında gelen berbat kayışla daha da kötü oluyor.

Oyun kısmı tatmin eder. Kaliteli oyunlar genelde oldukça eğlenceli oluyor.

Şarj kısmının 2 veya 2.5 saat olması lazım. Oyunun ağırlığına göre değişir.
Tamamdır eyvallah

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı