Mito6010 Decapat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2025 #1 Meta Quest 3S almaya karar verdim fakat kulaklık takılmadığını biliyorum. Bluetooth kulaklık kullanılabilirmi mi? Son düzenleme: 9 Şubat 2025
Meta Quest 3S almaya karar verdim fakat kulaklık takılmadığını biliyorum. Bluetooth kulaklık kullanılabilirmi mi?
Nokya Picopat Katılım 29 Ağustos 2024 Mesajlar 719 Makaleler 4 Çözümler 3 Yer Plüton 9 Şubat 2025 #2 Meta'nın resmi sitesine göre evet. (Bu Quest 3 diyormuş sonradan farkettim) Yine de destekleyebilir, ikisinin yazılımları birbirine benzer.
Meta'nın resmi sitesine göre evet. (Bu Quest 3 diyormuş sonradan farkettim) Yine de destekleyebilir, ikisinin yazılımları birbirine benzer.
Mito6010 Decapat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2025 #3 Bana da destekler gibi geldi ama emin değilim.
Nokya Picopat Katılım 29 Ağustos 2024 Mesajlar 719 Makaleler 4 Çözümler 3 Yer Plüton 9 Şubat 2025 #4 Eğer kablolu kulaklık takmak istiyorsanız şuna bakın: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Meta, Quest 3S'in bluetooth kulaklık desteği olduğunu sitesinde belirtmiş. Son düzenleme: 9 Şubat 2025
Eğer kablolu kulaklık takmak istiyorsanız şuna bakın: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Meta, Quest 3S'in bluetooth kulaklık desteği olduğunu sitesinde belirtmiş.
E Efkans0 Centipat Katılım 1 Temmuz 2024 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2025 #5 Kablolu ve kablosuz kulaklık kullanabilirsiniz cihazda.