Meta Quest 3S vs Quest 3

spectraexx

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Dual RTX4070 12Gb
Ryzen 5 7500f 5.1Ghz
DDR5 32Gb Cruical Pro Ram ve 1Tb Cruical SSD
Zalman Cnp9sx Kule tipi Soğutucu
Samsung Odyssey G3
Rampage Redsky 700W Bronze kasa
Merhaba arkadaşlar, bugün VR almayı düşünüyorum. Aklımda 2 model var biri meta Quest 3S diğeri de Quest 3, Blade and sorcery tarzı oyunları oynamayı düşünüyorum. Oyunları PC üzerinden oynayacağım, merak ettiğim şey Steam platformu üzerinden kurup kablolu veya kablosuz oynarken performansta bir problem olur mu? Sistemim RTX 4070 Ryzen 5 7500F, arasında 10 bin lira fark var. Hem kaliteli olsun hem performanslı olsun istiyorum.

Merhaba arkadaşlar, bugün VR almayı düşünüyorum. Aklımda 2 model var biri meta Quest 3S diğeri de Quest 3, Blade and sorcery tarzı oyunları oynamayı düşünüyorum. Oyunları PC üzerinden oynayacağım, merak ettiğim şey Steam platformu üzerinden kurup kablolu veya kablosuz oynarken performansta bir problem olur mu? Sistemim RTX 4070 Ryzen 5 7500F, arasında 10 bin lira fark var. Hem kaliteli olsun hem performanslı olsun istiyorum.
Quest 3 tabiki bütçeniz yetiyorsa. Quest 2 den farkı işlemcisi daha iyi bir işlemci ve quest 2 ye göre daha hafif. Performansda bir fark olmaz pc'ye bağlarsanız.

Quest 3 aldım PC ye kablolu bağlandığım zaman Steam dışı bir oyunu gözlükte oynayabilir miyim

Oyun destekliyorsa evet.
Teşekkürler bir şey daha soracak olursam quest, 3 bildiğim kadarıyla 4k görüntü veriyor oyunlarda FPS kaybı olursa 2k ya çekebilir miyim oyun ayarlarında mı gözlükte mı değiştirmem gerekiyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı