Meta Quest 3S vs Quest 3

Geforce Mx130

Kilopat
Merhaba, kardeşime hediye olarak VR alacağız ben çok anlamıyorum kendisi bu 2 modeli söyleyip duruyordu. 3S olan 17k civarı 3 olan 25-26k civarında aradaki farka gerçekten değer mi?
Ekran kartım RX 5700XT.

Son düzenleme:
Bence 3S alınabilir aradaki fark çok, bende onu almayı düşünüyorum. Aradaki fark ise; çip ve sensörleri.

Bence 3S alınabilir aradaki fark çok, bende onu almayı düşünüyorum. Aradaki fark ise; çip ve sensörleri.
Hocam ben bunu bir defalık alırım patlayana kadar kullanırım diye düşünüyorum. Biraz video izledim bilgisayara bağlanmadan kullanmak için 3 daha iyi, dediğiniz gibi sensör olarak iyi, gercek görüntüyü gösterme de daha kaliteli vb. tek işi bozan fiyatları. Arada 5-6k olsa direk yapıştırırım da 10k biraz fazla.

Aynen o işler için daha iyidir ama 10k fark çok. Eğer gidip mağazada deneme şansınız varsa, denerseniz daha iyi olur.

Oturduğum şehirde, vatan da deneme ürünü vardı. Teknosa vatan gibi yerlere bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…