Polatcelik Zeptopat Katılım 5 Ekim 2025 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2025 #1 Meta Quest 3'ü bilgisayara bağlıyorum ve Minecraft VR bir anda ellerim hareket etmemeye başladı ya da saçma sapan bir hal aldı. Kolların şarjına baktım bitmedi, birkaç gün daha denedim gene olmadı. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Meta Quest 3'ü bilgisayara bağlıyorum ve Minecraft VR bir anda ellerim hareket etmemeye başladı ya da saçma sapan bir hal aldı. Kolların şarjına baktım bitmedi, birkaç gün daha denedim gene olmadı. Bunu nasıl düzeltebilirim?
spectraexx Centipat Katılım 27 Mart 2024 Mesajlar 336 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Dual RTX4070 12Gb Ryzen 5 7500f 5.1Ghz DDR5 32Gb Cruical Pro Ram ve 1Tb Cruical SSD Zalman Cnp9sx Kule tipi Soğutucu Samsung Odyssey G3 Rampage Redsky 700W Bronze kasa Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2025 #2 Steam VR üzerinden mi kullanıyorsunuz ?
Polatcelik Zeptopat Katılım 5 Ekim 2025 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2025 #3 Normalda stem VR kullanmıyorum ama Minecraft'ta otomatik olaraks Team VR oluyor ve bakıyorum meta Quest link ile çatışma olmuyor
Normalda stem VR kullanmıyorum ama Minecraft'ta otomatik olaraks Team VR oluyor ve bakıyorum meta Quest link ile çatışma olmuyor