Lyc Hectopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 3.213 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #1 Merhaba, Meta Verified almak için Instagram'da Meta Pay'e kartımı giriyorum, kabul etmiyor. Direkt mavi tiki almak için tıkladığımda bir sorun oluştu deyip izin vermiyor. Nasıl alabilirim mavi tiki? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Nisan 2025
Merhaba, Meta Verified almak için Instagram'da Meta Pay'e kartımı giriyorum, kabul etmiyor. Direkt mavi tiki almak için tıkladığımda bir sorun oluştu deyip izin vermiyor. Nasıl alabilirim mavi tiki?
Elevona Decapat Katılım 9 Temmuz 2023 Mesajlar 225 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri GTX 1050 İ7 7700HQ HP Power Pavilion CB-001nt Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Nisan 2025 #2 Ilk once basvuru atiyorsun 1-2 ay icinde onaylaniyor ben şu an selfie videosunu cekip meta verified alacağım.
Ilk once basvuru atiyorsun 1-2 ay icinde onaylaniyor ben şu an selfie videosunu cekip meta verified alacağım.
Lyc Hectopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 3.213 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #3 Elevona dedi: Ilk once basvuru atiyorsun 1-2 ay icinde onaylaniyor ben şu an selfie videosunu cekip meta verified alacağım. Genişletmek için tıkla... Başvuru nereden yapılıyor.
Elevona dedi: Ilk once basvuru atiyorsun 1-2 ay icinde onaylaniyor ben şu an selfie videosunu cekip meta verified alacağım. Genişletmek için tıkla... Başvuru nereden yapılıyor.
Elevona Decapat Katılım 9 Temmuz 2023 Mesajlar 225 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri GTX 1050 İ7 7700HQ HP Power Pavilion CB-001nt Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Nisan 2025 #4 Lyc dedi: Başvuru nereden yapılıyor. Genişletmek için tıkla... Profilden 3 çizgiye tıklayın oradan aşağıda hesap turu ve araçları var oradan meta verified için kaydolun var oradan.
Lyc dedi: Başvuru nereden yapılıyor. Genişletmek için tıkla... Profilden 3 çizgiye tıklayın oradan aşağıda hesap turu ve araçları var oradan meta verified için kaydolun var oradan.
Lyc Hectopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 3.213 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #5 Elevona dedi: Profilden 3 çizgiye tıklayın oradan aşağıda hesap turu ve araçları var oradan meta verified için kaydolun var oradan. Genişletmek için tıkla... Oraya basınca direkt ödeme yerine atıyor devam deyince ödemez başarısız diyor hocam.
Elevona dedi: Profilden 3 çizgiye tıklayın oradan aşağıda hesap turu ve araçları var oradan meta verified için kaydolun var oradan. Genişletmek için tıkla... Oraya basınca direkt ödeme yerine atıyor devam deyince ödemez başarısız diyor hocam.