METAL GEAR SOLID 3: Snake Eater - Master Collection Version TÜRKÇE ÇEVİRİ (BETA)

Hocam Steam den oyunu bugün aldım yamanızı kurdum ama oyun açılmıyor sağ üstte ünlemle siyah ekranda kalıyor son sürüme güncellenmedi mi? (1.0 korsan sürümünde çalışıyordu.)

Güncelleme: Fix i atınca oyuna girebildim ama noktalı harfler ï, ű gibi yazıyor 1.0 sürümünde böyle değildi onun çözümü var mıdır

Yamanın 1.0 sürümünün içindeki sadece METAL GEAR SOLID3.exe dosyasını oyun dosyalarına atıp tekrar deneyebilir misin?

Yamanın 1.0 sürümünün içindeki sadece METAL GEAR SOLID3.exe dosyasını oyun dosyalarına atıp tekrar deneyebilir misin?
Hocam onu attım evet atınca harf sorunu düzeliyor ancak bu sefer 1.0 sürümü olduğu için çözünürlük ayarı ve klavye / kol kontrol ayar seçenekleri olmuyor, çözünürlük PS2 ye benziyor.
Onu Hd mod ile hallederim ya da bu harfler çok sıkıntı değil bana oynarım

Yamayı kurduktan sonra gamepadi hiçbir türlü çalıştırmadım ne Steam girdisi ne şablon hepsini denedim çalışmıyor.

Yamayı kurduktan sonra gamepadi hiçbir türlü çalıştırmadım ne Steam girdisi ne şablon hepsini denedim çalışmıyor.
Türkçe yamayı kur ama yama klasördeki exeyi kopyalama, oyun exesi steam sürümü 2.0.1 kalsın. Bu şekilde çalışacaktır bende oldu.

Yükleme ekranında kalıyor daha da ilerlemiyor catalog. JSON RAR dosyasını ekleyince oluyor.

Nintendo Switch portunun yamasi var mi? Link calismiyor maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…