Metal Gear Solid Δ: Snake Eater — İnceleme (PS5/PC/Xbox)

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Metal Gear Solid Δ: Snake Eater

Metal Gear Solid 3, hâlâ oyun tarihinin en “yeniden oynanabilir” yapımlarından biri. Δ (Delta) ise bu klasiği Unreal Engine 5’le görsel olarak günümüze taşıyıp, kontrol şemasını modernize ederek mümkün olduğunca “dokunmadan” yeniden sunmayı hedefliyor. Hikâye, bölüm tasarımları ve (büyük ölçüde) seslendirmeler aynı; amaç, yepyeni bir oyun yapmak değil, efsaneyi yüksek üretim kalitesiyle erişilebilir kılmak. Peki […]

Devamı: Metal Gear Solid Δ: Snake Eater — İnceleme (PS5/PC/Xbox)
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Genel olarak seriyi daha önce oynayanların şikayeti oyunun Remake değil Remaster olduğu. Çünkü köküne sadık kalıp aynı şeyleri korumuş. Bu gerçekten söyledikleri gibi seriyi daha önce oynayanlar için hayal kırıklığı olabilir ama seriye yeni giriş yapacaklar için çok güzel bir deneyim. Çünkü geniş bir seri ve her oyunu stabil şekilde oynamak kolay değil. Eski oyunları günümüzde oynamak hem kontrol hem grafik anlamında geri kalıyor. Bende şahsen MGS serisine giriş yapacaktım ama bu yeni oyunun duyurusunu görünce vazgeçtim bununla başlarım diye. Doyurucu bir oyun deneyimi yaşattığı aşikar. 28 ağustosu bekliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı