Metal Gear Solid: Snake Eater alınır mı?

Mahmudinh0

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar seriye başlamak istiyorum. Sizce bu oyundan direkt gireyim mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar seriye başlamak istiyorum. Sizce bu oyundan direkt gireyim mi?
Bu oyundan giremezsin ki? İlk önce metal gear 1 sonra metal gear 2 yi oynaman ya da izlemen lazım. Oynarsan uzun sürer de izlersen 1.5-2 saat sürer. Sonra Metal Gear Solid 1 i oynaman ya da izlemen lazım ki oynamanı tavsiye ederim baya eğlenceli ps1 oyunu olmasına rağmen. Sonra Metal Gear Solid 2. Sonra MGS3. MGS serisi biraz sıkıntılı oynaması ben sana direkt tüm seriyi oynama sırasını yazayım hemde nasıl oynayacağın ile birlikte.

MG 1 ve MG 2 bunlar PS3 te MG3 içinde var ama dediğim gibi izle geç.

MG1 retroarch > MGS2 Ps3 veya Ps2 emu > MGS3 artık zaten steamde var. > MGS 4 ya Ps3 emu ya da izle direkt geç zaten film gibi. > MGS5 Ground Zeroes > MGS 5 Phantom Pain bunlar zaten steamde var. Birde MGS Peace Walker ve Portable var... ikiside PSP emu dan oynanabiliyor. Peace Walker PS3 te de var. Bu iki oyunu MGS3'ü oynadıktan sonra oynamanı tavsiye ederim. Onun haricinde birde MGRR var. O da mümkünse 4 ten sonra oyna.

Farkındayım biraz problemli ve sıkıntılı. Ama çok iyi oyun serisi olduğunu değiştirmiyor. Ve steamde var evet MGS 1 ve 2 ama ne kadar düzgün çalışıyor bilmediğim için emu olarak yazdım.

O kadar büyük bir olay yok bence. O dediğin oyunlar 20 yıllık oyunlar kimse oynamak için uğraşmak istemez. Bence tekil bir oyun olarak düşünerek oynayabilirsin. Bütün hikayeyi baştan sona öğrenmek lazım diyorsan ki bence gerek yok o kadar bütün oyunları izlemek daha kolay olur.

20 yıllık oyun diye oyuna kötü veya oynanmaz demek garip. Uğraşmadık dediğiniz RetroArch'ı Steam'den indirip bir de ROM indirip DualShock 4 bağlamak.

20 yıllık oyun diye oyuna kötü veya oynanmaz demek garip. Uğraşmadık dediğiniz RetroArch'ı Steam'den indirip bir de ROM indirip DualShock 4 bağlamak.
20 yıllık oyunu sırf hikaye öğreneceğim diye kimse oynama zahmetine girmez dedim. Bahsettiğiniz şeylerin çoğunu yapmayı bilmiyor insanlar sırf bir oyun için de uğraşmazlar. Ayrıca 10 sene önceki oyunlar bile günümüzde neredeyse oynanmaz durumda 20 seneyi hiç düşünmeyelim bile. Çok iyi bir oyun olabilir ama günümüz oyuncusunun beğenisine hitap etmiyor. Çok niş bir kitle oyunu ve seriyi sevdiği için dediğiniz yollarla uğraşıp oynuyor. Onun haricinde yapılmayan bir şey bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…