4 496391 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 1.619 Çözümler 9 Yer Aiur 13 Nisan 2020 #11 Azmich dedi: Black/death önerisi olarak Opeth'in ilk albümü olan Orchid'i öneririm. Şahsen en favori albümüm kendisi. Genişletmek için tıkla... Black ve Death sevmiyorum, ilk mesajımda belirttim.
Azmich dedi: Black/death önerisi olarak Opeth'in ilk albümü olan Orchid'i öneririm. Şahsen en favori albümüm kendisi. Genişletmek için tıkla... Black ve Death sevmiyorum, ilk mesajımda belirttim.
Ahmetli Cübbe Hoca Kilopat Katılım 28 Kasım 2015 Mesajlar 916 Çözümler 2 13 Nisan 2020 #12 Silinen üye dedi: AJFA sonrası beş para etmez. Genişletmek için tıkla... Dinlediğim bazılarını bırakayım şuraya; *DragonForce *Warkings *Eclipse *Powerwolf
Silinen üye dedi: AJFA sonrası beş para etmez. Genişletmek için tıkla... Dinlediğim bazılarını bırakayım şuraya; *DragonForce *Warkings *Eclipse *Powerwolf
Rafi Hızlı Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2016 Mesajlar 1.078 Çözümler 9 13 Nisan 2020 #13 Trivium sayılıyor mu? Kendilerini dinliyorum fakat Vikipedi'de Metalcore grubu yazıyor emin olamadım
go ask alice Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2019 Mesajlar 2.905 Çözümler 6 Yer Mother Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2020 #14 Black Death dışında demişsin ama çok tür var. Biraz daha bilgi verirsen önerelim.
4 496391 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 1.619 Çözümler 9 Yer Aiur 13 Nisan 2020 #15 go ask alice dedi: Black Death dışında demişsin ama çok tür var. Biraz daha bilgi verirsen önerelim. Genişletmek için tıkla... Groove, Thrash, Power, Senfonik, Endüstriyel olabilir.
go ask alice dedi: Black Death dışında demişsin ama çok tür var. Biraz daha bilgi verirsen önerelim. Genişletmek için tıkla... Groove, Thrash, Power, Senfonik, Endüstriyel olabilir.
go ask alice Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2019 Mesajlar 2.905 Çözümler 6 Yer Mother Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2020 #16 Silinen üye dedi: Groove, Thrash, Power, Senfonik, Endüstriyel olabilir. Genişletmek için tıkla... Çok çok bilindik ve efsanevi grupları atlıyorum: 1-Black Label Society, Blind Guardian, Exodus, Kreator, Sodom. 2-Eluveitie, Cruachan, Falkenbach, Estatic Fear, Haggard. 3-Dark Tranquillity, Amon Amarth, Gojira (Death ama melodik).
Silinen üye dedi: Groove, Thrash, Power, Senfonik, Endüstriyel olabilir. Genişletmek için tıkla... Çok çok bilindik ve efsanevi grupları atlıyorum: 1-Black Label Society, Blind Guardian, Exodus, Kreator, Sodom. 2-Eluveitie, Cruachan, Falkenbach, Estatic Fear, Haggard. 3-Dark Tranquillity, Amon Amarth, Gojira (Death ama melodik).
JeaLeusy Megapat Katılım 14 Haziran 2016 Mesajlar 974 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2020 #17 Epica, Lacuna coil, Arch enemy, Rammstein, Cradle of filth, System of a down, in flames vs vs.
EdenDaTa Hectopat Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 336 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Uluslararası Ticaret ve Finansman Öğrencisi 17 Nisan 2020 #18 Powerwolf