Arkadaşlar Sabaton, Eclipse, Dragon Force, Powerwolf, Warkings, Linkin Park, Metallica gibi şeyler dinliyorum metal olarak. Onun dışında Red Army, Hanns Eisler, bANDİSTA gibi şeyler dinliyorum. Bunları göz önüne alarak bana grup veya şarkı önerir misiniz? Satanizm'e özendiren şeyler dışında her şey olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir çoğu Japonca. Sanırım hepsi, daha ağır şeyler verir misin? (Seni barcı gibi yaptım, Affet .)
Ayrıca erkek olan gruplar önerir misin?
Æther Realm ve Infected Mushroom, Ingilizce yapiyor sarkilarini. Rhapsody of Fire oneriyorlar fakat ben genellikle Japonca dinliyorum, cok yardim edemeyecegim.

Hocam In Flames'i elden geçirebilirsiniz.

Iron Maiden, Megadeth, Pentagram(Sadece bir albümü deizm konusunda onun sebebi de 90lı yıllardaki Türkiye satanist katillik faaliyetleri karşısında heyo biz hepimiz katil değiliz ve niye dinime karışıyorsun demek), Dream Theather, Manowar, Black Sabbath (nispeten daha yavaş), Deep Purple (tam metal değil ama metal, rock, blues, pop türlerine örnek oldular), Bullet for My Valentine (daha duygusal fakat sert [metalcore olarak bilinir türü])
Devamı birkaç dakika içinde .

Sabaton, Powerwolf, Lord of The Lost önerebilirim. Rock ve metal arasında ki farkı pek bilmediğim için, Metal müziği, bağıran ve rock parçası söyleyen müzikler diye aldım.

Yolla gelsin!
Æther Realm ve Infected Mushroom, Ingilizce yapiyor sarkilarini. Rhapsody of Fire oneriyorlar fakat ben genellikle Japonca dinliyorum, cok yardim edemeyecegim.
Aslında Babymetal güzel gibi.

Joe Satriani (metal değil entürmental rock), Judas Priest (en sertlerinden), Rammstein (söz az ya da mantıksız ama iş yaparken güzel oluyor ), Marty Friedman(solo sözsüz bir grup ama çok sert ve gitaristi taş), Queensryche(daha çok hikaye üstüne yazılmış albümleri var, en iyi albümü Operation:Mindcrime),Nirvana (Grunge türünde tam metal değil), Bruce Dickinson (Iron Maiden solistinin solo grubu sert ve daha karanlık Iron Maidene göre).
Sanırım hepsi bu, tam metal müptezeliymişim .
Yolla gelsin!

Aslında Babymetal güzel gibi.
Bir ara sanırım Marty Friedman çalmıştı orada.
Japonyaya taşındıktan sonra.
Sabaton, Powerwolf, Lord of The Lost önerebilirim. Rock ve metal arasında ki farkı pek bilmediğim için, Metal müziği, bağıran ve rock parçası söyleyen müzikler diye aldım.
Kaptan sen ne yaptın .
Rock metale göre daha sakindir.
Metal şarkılarının da kendi içinde anlamları vardır (bazen yoktur bkz: Iron Maiden ve Judas Priest) ve daha çok 'söverek' dertlerini anlatırlar. (rock müziğe göre).
Manowar orta dünyadan hikayeler anlatır.
Queensryche daha siyasi ütopik hikayeler anlatır.
Slayer ......çocuğu diye tarif edebileceğimiz kişilere söver (mesela Angel of Death şarkısı işkence yapan bir Nazi doktoru anlatır).
Megadeth güncel olayları eleştirir (mesela Countdown to Exticion hayvanların soyunun hızlıca tükenmesi karşısındaki tedbirsizlik ve avcılık).

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…