Metal vs Tahta Chopstick

Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 6700 XT, Ryzen 5 5600, GoodRam 8x2 GB DDR4 3600 MHz, Gigabyte A520 M-K V2, 1 TB Kioxia G2 M.2, 1 TB Seagate Firecuda 120 Sata SSD, Bitfenix Formula Gold 650 Watt, Bitfenix Apollo
İlk defa Chopstick alıp kullanacağım sizce metal mi almalıyım? Yoksa tahta mı? Sürekli temizleyip kullanmak istiyorum. Birde bu site güvenilir mi? Buyurun linki: Kore Çelik Çubuk

Geçen bunun tahta olanından almışlar eve ilkten anlamadım ne olduğu sonra söylediler. Hiç kullanışlı değil ya da ben beceremedim yemekler kayıp gidiyor aşağı. Aç kalkacaktık sofradan. Yine de metal olanlar nasıldır bilemem ama ilk defa kullanıyorsan tahta ile başla derim alıştıktan sonra metal alırsın.

Tahta al. Sürtünmesi daha fazla metale göre.

Paslanmaz metal çubuğu sadece Kore kullanıyor. Çin ve Japonya'da bambudan yapılma (Japonya'da cilalanmış) tahta çubuk tercih ediliyor, ve Çin'de çubukların boyu biraz daha uzundur.

Metal daha kaygan olduğu için kullanmak daha zordur. Tahta çubuk kullanmak metal çubuktan çok daha kolay.

Metro market varsa evinize yakın, 100'lü bambu setler çok uygun fiyata satılıyor. Metal ile yemeyi denedim, verdiği hissiyattan nefret ettim. Bambu candır. Yıkamakla uğraşmayın. Kullanın ve atın.

Metal kullanımı biraz zor ve sürtünme sesi bazılarını rahatsız edebiliyor. Tahta al daha rahat kullanırsın bence. Ayrıca ilk defa kullanacağım diyorsun. Bence önce kullan at gibi olanlardan al bir dene tecrübe kazan. Metro markette paket halinde satılıyordu. Ayrıca bambu servis setleri vs. çok kaliteli görünüyor. Suşi sarma servisi vs. bir incele bence. Sonra alışırsan seversen kaliteli uzun ömürlü olanlardan alırsın bence.

Metro market varsa evinize yakın, 100'lü bambu setler çok uygun fiyata satılıyor. Metal ile yemeyi denedim, verdiği hissiyattan nefret ettim. Bambu candır. Yıkamakla uğraşmayın. Kullanın ve atın.
Maalesef Metro bana çok uzak, o yüzden gidemem. Sanırım Macro Centerdan falan alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…