Metal yuvarlak çubuk satan güvenilir site var mi?

Dexter_Morgan31

Decapat
Makaleler
8
Daha fazla  
Arkadaşlar bana 70-80 cm, 28 mm kalinliginda metal yuvarlak boru lazim.

Bütçe 500 TL.

Barfiks cubugu amacli kullanacagim hem de dambil bari olarak yani soyle mekanik kuvvet dayanimi yuksek olmasi lazim.

Alüminyum, Celik, Demir. Bunlardan olmasi lazim.

Arkadaşlar bana 70-80 cm, 28 mm kalinliginda metal yuvarlak boru lazim.

Bütçe 500 TL.

Barfiks cubugu amacli kullanacagim hem de dambil bari olarak yani soyle mekanik kuvvet dayanimi yuksek olmasi lazim.

Alüminyum, celik, demir. Bunlardan olmasi lazim.

Yerinden iki üç çevirme ile çıkan barfiks çubuklarından alsana çoğu sitede mevcut zaten bende aynısını kullanıyorum hem kolay çıkıyor hem kolay takılıyor sıfırdan öyle bir parçayı daha pahalıya satarlar en iyisi stoklu malzeme hem daha ucuza gelir hem de istediğin ölçüde bulursan çıkarılıp takılabilir.

@edvinas0 Hocam Barfiks cubugu var fakat ben engelliyim boyum yetismiyor barfiks cubuguna astigimiz yere, Hem de 28 MM Barfiks cubugu yok. Olsa bile uclari daha buyuk oluyor silikon takma yerleri. Boyle bir sopa bulursam hem uzun dambil bari olarak kullanirim hem de ip ile barfiks barina asip cubuga asilirim.

@edvinas0 hocam barfiks cubugu var fakat ben engelliyim boyum yetismiyor barfiks cubuguna astigimiz yere, hem de 28 mm barfiks cubugu yok. Olsa bile uclari daha buyuk oluyor silikon takma yerleri. Boyle bir sopa bulursam hem uzun dambil bari olarak kullanirim hem de IP ile barfiks barina asip cubuga asilirim.

Anladım dostum maalesef başka bir bilgim yok bilen birisi yanıtlarsa daha iyi olur hayırlı bayramlar şimdiden.

@edvinas0 Hocam Barfiks cubugu var fakat ben engelliyim boyum yetismiyor barfiks cubuguna astigimiz yere, Hem de 28 MM Barfiks cubugu yok. Olsa bile uclari daha buyuk oluyor silikon takma yerleri. Boyle bir sopa bulursam hem uzun dambil bari olarak kullanirim hem de ip ile barfiks barina asip cubuga asilirim.
Kendine özel döktürebilirsin bir demir ustasından.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı