Gojira Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 2.300 Makaleler 8 Çözümler 15 8 Eylül 2021 #1 Ice Nine Kills ve Motionless In White tarzı grup önerisi istiyorum. Lütfen Metalcore gruplar yazıp ilk çıkan iki üç taneyi kopyalayıp buraya yazmayın. Gerçekten kendine has tarzı olan ve başta dediğim iki gruba benzer gruplar olursa çok güzel olur.
Ice Nine Kills ve Motionless In White tarzı grup önerisi istiyorum. Lütfen Metalcore gruplar yazıp ilk çıkan iki üç taneyi kopyalayıp buraya yazmayın. Gerçekten kendine has tarzı olan ve başta dediğim iki gruba benzer gruplar olursa çok güzel olur.
qelos Kilopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 2.340 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer Gorgoroth Yaylası 8 Eylül 2021 #2 Avenged Sevenfold ve Architects tabi ki. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Avenged Sevenfold ve Architects tabi ki. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Gojira Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 2.300 Makaleler 8 Çözümler 15 8 Eylül 2021 #3 qelos dedi: Avenged Sevenfold ve Architects tabi ki. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... İkisini de dinliyorum ve birkaç şarkıları playlistimde.
qelos dedi: Avenged Sevenfold ve Architects tabi ki. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... İkisini de dinliyorum ve birkaç şarkıları playlistimde.