Kayıt işine daha çok yeniyim ve ekipmanım yok fakat elimdeki ekipman ile neler yapacağıma baktım ve böyle bir şey çıkarttım ortaya.
"One" 1988 de Metallica'nın "...And Justice for All" albümündeki 4. şarkı olup belki de grubun en çok öne çıkan şarkılarından birisi. Bu şarkının introsundaki rhythm ve solosunu çalmaya çalıştım. Yani kayıtta iki tane gitar bulunuyor. Fakat ekipman yetersizliğinden dolayı kaliteli pek de iyi değil maalesef ki Yorumlarınızı bekliyorum.
Ekipman:
LTD M-10
Blackstar ID Core 10
Reaper
Bias FX 2
RAVEN Clayton 1.26mm.
Metallica'nın en sevdiğim parçasıdır One. Gayet başarılı fakat 32.saniyede küçük bir hata olmuş, farkındasındır muhtemelen. Onun dışında beğendim dostum.
Metallica'nın en sevdiğim parçasıdır One. Gayet başarılı fakat 32.saniyede küçük bir hata olmuş, farkındasındır muhtemelen. Onun dışında beğendim dostum.
Solodaki kısımdan mı bahsediyorsun? O kısım orijinal kayıttan farklı gibi evet. Canlı videolardan bir tanesinde tam elini slide yaptığını gördüm 2 den 4 e o yüzden bende öyle çalmak istedim. Teşekkürler yorum için
Solodaki kısımdan mı bahsediyorsun? O kısım orijinal kayıttan farklı gibi evet. Canlı videolardan bir tanesinde tam elini slide yaptığını gördüm 2 den 4 e o yüzden bende öyle çalmak istedim. Teşekkürler yorum için