BayDonut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 1.011 Çözümler 11 26 Mayıs 2024 #1 Aynı hesaba bilgisayarda bağlandığım zaman telefondaki param ve NFT'ler göremiyorum, aynı adres fakat yok. Neden böyle?
Aynı hesaba bilgisayarda bağlandığım zaman telefondaki param ve NFT'ler göremiyorum, aynı adres fakat yok. Neden böyle?
Çözüm 7 7 713447 26 Mayıs 2024 BayDonut dedi: Aynı hesaba bilgisayarda bağlandığım zaman telefondaki param ve NFT'ler göremiyorum, aynı adres fakat yok. Neden böyle? Genişletmek için tıkla... Ağ aynı mı ? Büyük ihtimal nftlerin vb. Polygon ağında sen ise eth ye bakıyorsun.
BayDonut dedi: Aynı hesaba bilgisayarda bağlandığım zaman telefondaki param ve NFT'ler göremiyorum, aynı adres fakat yok. Neden böyle? Genişletmek için tıkla... Ağ aynı mı ? Büyük ihtimal nftlerin vb. Polygon ağında sen ise eth ye bakıyorsun.
7 713447 Picopat Katılım 16 Eylül 2023 Mesajlar 860 Çözümler 7 26 Mayıs 2024 #2 BayDonut dedi: Aynı hesaba bilgisayarda bağlandığım zaman telefondaki param ve NFT'ler göremiyorum, aynı adres fakat yok. Neden böyle? Genişletmek için tıkla... Ağ aynı mı ? Büyük ihtimal nftlerin vb. Polygon ağında sen ise eth ye bakıyorsun. Artı 0 Eksi Çözüm
BayDonut dedi: Aynı hesaba bilgisayarda bağlandığım zaman telefondaki param ve NFT'ler göremiyorum, aynı adres fakat yok. Neden böyle? Genişletmek için tıkla... Ağ aynı mı ? Büyük ihtimal nftlerin vb. Polygon ağında sen ise eth ye bakıyorsun.