H Havuc efe Hectopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2023 #1 MetaMask hesabımda sepolia var fakat nasıl çekeceğimi bilmiyorum. Binance'den çekmeye çalışıyorum fakat Sepolia ağı Binance'de yok. Nasıl çekebilirim?
MetaMask hesabımda sepolia var fakat nasıl çekeceğimi bilmiyorum. Binance'den çekmeye çalışıyorum fakat Sepolia ağı Binance'de yok. Nasıl çekebilirim?
4rcturus Hectopat Katılım 12 Ocak 2019 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #2 aynı sorunu bende yasiyorum.
7 713447 Picopat Katılım 16 Eylül 2023 Mesajlar 860 Çözümler 7 6 Kasım 2023 #3 Şu şekilde, binance hangi ağı destekliyor atıyorum bsc çeşitli defi platformlarından bsc ağına çevirip o şekilde binanceye aktaracaksın bir diğer tabirle ağlar arası takas edeceksin.
Şu şekilde, binance hangi ağı destekliyor atıyorum bsc çeşitli defi platformlarından bsc ağına çevirip o şekilde binanceye aktaracaksın bir diğer tabirle ağlar arası takas edeceksin.
H Havuc efe Hectopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #4 4rcturus dedi: aynı sorunu bende yasiyorum. Genişletmek için tıkla... dostun dolandırılmış olabilirsin ben dolandırılmışdım sonra bi şekilde geri aldımda
4rcturus dedi: aynı sorunu bende yasiyorum. Genişletmek için tıkla... dostun dolandırılmış olabilirsin ben dolandırılmışdım sonra bi şekilde geri aldımda