yusuf04o Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2021 #1 Pancekswap'tan aldığım coin hesabıma çok eksik yatmış param ortada yok Konu ile bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin.
Pancekswap'tan aldığım coin hesabıma çok eksik yatmış param ortada yok Konu ile bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Kek günü Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.120 Makaleler 3 Çözümler 194 13 Kasım 2021 #3 Gönderdiğin coin Ethereum'sa ve ağ ücretinin yüksek olduğu bir dönemde yapıldıysa işlem normaldir.
yusuf04o Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2021 #4 Binance Smart chain.
Rosselli Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2016 Mesajlar 1.797 Çözümler 5 Yer Avustralya/Melbourne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrikçi. Yakında olabilirse Ekonomist. 13 Kasım 2021 #5 Daha geçen gün haber çıktı metamask üzerinden adamın 116 bin dolarını falan çalmışlar.
yusuf04o Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2021 #6 ItsAllGoodman dedi: Gönderdiğin coin Ethereum'sa ve ağ ücretinin yüksek olduğu bir dönemde yapıldıysa işlem normaldir. Genişletmek için tıkla... Bu sabah yaptım Ethereum değil.
ItsAllGoodman dedi: Gönderdiğin coin Ethereum'sa ve ağ ücretinin yüksek olduğu bir dönemde yapıldıysa işlem normaldir. Genişletmek için tıkla... Bu sabah yaptım Ethereum değil.
C Cubitci Hectopat Katılım 23 Ocak 2020 Mesajlar 120 13 Kasım 2021 #7 yusuf04o dedi: Binance Smart chain. Genişletmek için tıkla... sanırım bir sorun olmuş. Keşke başka bir cüzdana aktarsaydınız.
yusuf04o dedi: Binance Smart chain. Genişletmek için tıkla... sanırım bir sorun olmuş. Keşke başka bir cüzdana aktarsaydınız.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Kek günü Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.120 Makaleler 3 Çözümler 194 13 Kasım 2021 #8 yusuf04o dedi: Bu sabah yaptım Ethereum değil. Genişletmek için tıkla... Hangi coin peki?
yusuf04o Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2021 #9 ItsAllGoodman dedi: Hangi coin peki? Genişletmek için tıkla... Doge army token. Cubitci dedi: Sanırım bir sorun olmuş. Keşke başka bir cüzdana aktarsaydınız. Genişletmek için tıkla... Önerdiğiiz cüzdan var mı? Cubitci dedi: Sanırım bir sorun olmuş. Keşke başka bir cüzdana aktarsaydınız. Genişletmek için tıkla... Önerdiğiiz cüzdan var mı?
ItsAllGoodman dedi: Hangi coin peki? Genişletmek için tıkla... Doge army token. Cubitci dedi: Sanırım bir sorun olmuş. Keşke başka bir cüzdana aktarsaydınız. Genişletmek için tıkla... Önerdiğiiz cüzdan var mı? Cubitci dedi: Sanırım bir sorun olmuş. Keşke başka bir cüzdana aktarsaydınız. Genişletmek için tıkla... Önerdiğiiz cüzdan var mı?