EXNEED Centipat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 35 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri MSI RTX 3060 - RTX 3070 ROG STRIX B550 GW2E R5 5600G 4.4Ghz Vengeance Pro 32 M1 Air - 512GB Cinsiyet Erkek Meslek Crypto Bot Developer 2 Şubat 2022 #1 Böyle bir şey geldi, bu dogru mu? Linke tıklayıp gittiğimdeki siteyle orijinal sitesi arasında bazı farklar var. Nedir bu bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Şubat 2022
Böyle bir şey geldi, bu dogru mu? Linke tıklayıp gittiğimdeki siteyle orijinal sitesi arasında bazı farklar var. Nedir bu bilen var mı?
V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.403 Çözümler 70 Yer Istanbul 2 Şubat 2022 #2 EXNEED dedi: Böyle bir şey geldi, bu dogru mu? Linke tıklayıp gittiğimdeki siteyle orijinal sitesi arasında bazı farklar var. Nedir bu bilen var mı? Eki Görüntüle 1292073 Eki Görüntüle 1292074 Genişletmek için tıkla... Gönderenin mail adresine bakarsanız zaten sahte olduğunu anlarsınız. MetaMask domaini ile mail atılmamış.
EXNEED dedi: Böyle bir şey geldi, bu dogru mu? Linke tıklayıp gittiğimdeki siteyle orijinal sitesi arasında bazı farklar var. Nedir bu bilen var mı? Eki Görüntüle 1292073 Eki Görüntüle 1292074 Genişletmek için tıkla... Gönderenin mail adresine bakarsanız zaten sahte olduğunu anlarsınız. MetaMask domaini ile mail atılmamış.
Elohim Hectopat Katılım 8 Mart 2019 Mesajlar 552 Çözümler 10 Yer İstanbul 2 Şubat 2022 #3 Sahte. Mailin başlığından, gövdedeki yazının düzensizliğinden ve gönderici adresinden anlaşılıyor.
EXNEED Centipat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 35 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri MSI RTX 3060 - RTX 3070 ROG STRIX B550 GW2E R5 5600G 4.4Ghz Vengeance Pro 32 M1 Air - 512GB Cinsiyet Erkek Meslek Crypto Bot Developer 4 Şubat 2022 #4 Elohim dedi: Sahte. Mailin başlığından, gövdedeki yazının düzensizliğinden ve gönderici adresinden anlaşılıyor. Genişletmek için tıkla... Anlayamadım hala istikrarla atıyorlar 2 gün sonra silineceğinden bahsediyor size böyle birley geldi mi acaba ? V. Scaletta dedi: Gönderenin mail adresine bakarsanız zaten sahte olduğunu anlarsınız. MetaMask domaini ile mail atılmamış. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim siz kullanıyorsanızsizede gelmesi lazım size gelmedi değil mi
Elohim dedi: Sahte. Mailin başlığından, gövdedeki yazının düzensizliğinden ve gönderici adresinden anlaşılıyor. Genişletmek için tıkla... Anlayamadım hala istikrarla atıyorlar 2 gün sonra silineceğinden bahsediyor size böyle birley geldi mi acaba ? V. Scaletta dedi: Gönderenin mail adresine bakarsanız zaten sahte olduğunu anlarsınız. MetaMask domaini ile mail atılmamış. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim siz kullanıyorsanızsizede gelmesi lazım size gelmedi değil mi
V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.403 Çözümler 70 Yer Istanbul 5 Şubat 2022 #5 EXNEED dedi: Anlayamadım hala istikrarla atıyorlar 2 gün sonra silineceğinden bahsediyor size böyle birley geldi mi acaba? Teşekkür ederim siz kullanıyorsanızsizede gelmesi lazım size gelmedi değil mi? Genişletmek için tıkla... Kullanıyorum ama gelmedi. Kullanan arkadaşlara da gelmemiş.
EXNEED dedi: Anlayamadım hala istikrarla atıyorlar 2 gün sonra silineceğinden bahsediyor size böyle birley geldi mi acaba? Teşekkür ederim siz kullanıyorsanızsizede gelmesi lazım size gelmedi değil mi? Genişletmek için tıkla... Kullanıyorum ama gelmedi. Kullanan arkadaşlara da gelmemiş.