T tun6125 Yoctopat Katılım 12 Aralık 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 22:37 #1 morphed dedi: Mpp (Microsoft pen protocol) destekli şu ürün: Metapen Kalem M1 Microsoft Surface için, 2-in-1 Düğme & 300s Çalışma için Daha Hızlı Şarj & Avuç İçi Reddedilmesi Surface Pro X/9/8/7/6/5/4/3/Go 3/Studio 2/Book 3/Duo 2, ASUS VivoBook Flip için : Amazon.com.tr: Elektronik Metapen Kalem M1 Microsoft Surface için, 2-in-1 Düğme & 300s Çalışma için Daha Hızlı Şarj & Avuç İçi Reddedilmesi Surface Pro X/9/8/7/6/5/4/3/Go 3/Studio 2/Book 3/Duo 2, ASUS VivoBook Flip için : Amazon.com.tr: Elektronik www.amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Hocam bu ürün Xiaomi Pad 7'de çalışır mı? Son düzenleyen: Moderatör: Cumartesi 00:00
morphed dedi: Mpp (Microsoft pen protocol) destekli şu ürün: Metapen Kalem M1 Microsoft Surface için, 2-in-1 Düğme & 300s Çalışma için Daha Hızlı Şarj & Avuç İçi Reddedilmesi Surface Pro X/9/8/7/6/5/4/3/Go 3/Studio 2/Book 3/Duo 2, ASUS VivoBook Flip için : Amazon.com.tr: Elektronik Metapen Kalem M1 Microsoft Surface için, 2-in-1 Düğme & 300s Çalışma için Daha Hızlı Şarj & Avuç İçi Reddedilmesi Surface Pro X/9/8/7/6/5/4/3/Go 3/Studio 2/Book 3/Duo 2, ASUS VivoBook Flip için : Amazon.com.tr: Elektronik www.amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Hocam bu ürün Xiaomi Pad 7'de çalışır mı?
Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.092 Çözümler 40 Cuma 22:40 #2 tun6125 dedi: Hocam bu ürün Xiaomi Pad 7'de çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Bu microsoft platformu için, androidde pek çalışacağını sanmıyorum. Redmi focus pen bakabilirsiniz.
tun6125 dedi: Hocam bu ürün Xiaomi Pad 7'de çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Bu microsoft platformu için, androidde pek çalışacağını sanmıyorum. Redmi focus pen bakabilirsiniz.
T tun6125 Yoctopat Katılım 12 Aralık 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 14:20 #3 Ahmt1 dedi: Bu microsoft platformu için, androidde pek çalışacağını sanmıyorum. Redmi focus pen bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam kalemi stokta olsa alacağım ama yok
Ahmt1 dedi: Bu microsoft platformu için, androidde pek çalışacağını sanmıyorum. Redmi focus pen bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam kalemi stokta olsa alacağım ama yok
Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.092 Çözümler 40 Cumartesi 19:15 #4 tun6125 dedi: Hocam kalemi stokta olsa alacağım ama yok Genişletmek için tıkla... Redmi versiyonu da var onun ona da bakabilirsiniz. Üretimden mi kaldırıldı niye stokta yok anlamadım.
tun6125 dedi: Hocam kalemi stokta olsa alacağım ama yok Genişletmek için tıkla... Redmi versiyonu da var onun ona da bakabilirsiniz. Üretimden mi kaldırıldı niye stokta yok anlamadım.
T tun6125 Yoctopat Katılım 12 Aralık 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 21:54 #5 Ahmt1 dedi: Redmi versiyonu da var onun ona da bakabilirsiniz. Üretimden mi kaldırıldı niye stokta yok anlamadım. Genişletmek için tıkla... Redmi versiyonu pad 7 ye olmuyormuş hocam stokta yok şu an focus pen karaborsada 5.000 tl
Ahmt1 dedi: Redmi versiyonu da var onun ona da bakabilirsiniz. Üretimden mi kaldırıldı niye stokta yok anlamadım. Genişletmek için tıkla... Redmi versiyonu pad 7 ye olmuyormuş hocam stokta yok şu an focus pen karaborsada 5.000 tl