Metaphor: ReFantazio kırıldı

Makaleler
7
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu oyunun olay biraz farklı. Nasıl Denuvo'su olan bu oyun bu kadar çabuk kırıldı derseniz:
Softlocku bypass etmişler. Yani artık oynanabiliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
FIFA 16'yı Origin üzerinden demosunu yükleyerek Bypass yöntemi ile oynayabiliyorduk. Bunu görünce aklıma direkt olarak o günler geldi. Ben de Dodi üzerinden deneyip sonucunu buraya yazacağım.

Niye 70 dolar vermeyip Türkçe dil olmayan ve sadece lisansına erişim sağladığınız, sahip bile olamadığınız oyunu korsan oynuyorsunuz? Hiç yakıştıramıyorum. Bu habere hiç sevinemedim.
SEGA bir ara dil desteği işine girmişti artık tutmadı mı bilmem ama olsa daha iyi olurmuş evet.

70 dolar olmasına yapacak bir şey yok. Bu oyun da zaten uzun bir süredir Project: Fantasy adıyla geliştirilen bir oyun. Skala olarak bakarsak 3A denebilecek bir oyun. 70 dolar olmasına yapacak bir şey yok. Tabii ben de şu anda bu repacki indiriyorum 1GB falan kaldı inmesine sonucu yazarım inince.

Dodi versiyonunu indirdim sıkıntısız çalışıyor. Bakalım oyunu bitirebilecek miyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…