Metaphor: Refantazio "kısmen" kırıldı

Makaleler
7
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Reddit'ten kaynak veremiyorum çünkü bulamadım ama dodi repackste ufak bir gezinti ile bulabilirsiniz.
"Kısmen" diyorum çünkü oyunun demosu ana oyun ile birleşik olduğundan yani demo aslında ana oyunun kendisi ama bir yerde sınırlanmış hali olduğundan bu çıktı. Demodaki DRM'i bypass etmişler. Ama gün 07/02'den sonra kilit var. Hex editörleri ile halledilmeye çalışmışlar ama harita açılmasına karşın olmuyormuş. Başka bir softlock daha varmış.

Fix gelir gibi muhtemelen. Bunu halledemeyecek değiller bunlar biliyorum. Şimdilik "kısmen" kırıldı gibi bir durum var ortada. CS ile başlayan malum forum bunu halletmeye uğraşıyormuş şu anda.

Oyun full oyun mu onun da garantisi yok bu arada. Bekleyip göreceğiz.

Son düzenleme:
Kıran gruplar istemiş oldukları oyunu çok kısa bir süre içerisinde kırabiliyorlar. Denuvo yıllardır oyun şirketlerinden geliyor olan parayı scamlemekten başka bir işe yaramıyor.

Son düzenleme:
Bölgesel fiyatlandırma koysalar alacağım oyunu şu fiyat saçmalığından dolayı alamıyorum. Umarım bypass yöntemini bulurlar.

Kıran gruplar istemiş oldukları oyunu çok kısa bir süre içerisinde kırabiliyorlar. Denuvo yıllardır oyun şirketlerinden geliyor olan parayı scamlemekten başka bir işe yaramıyor.
Bölgesel fiyatlandırma koysalar alacağım oyunu şu fiyat saçmalığından dolayı alamıyorum. Umarım bypass yöntemini bulurlar.
Oyundaki softlock sorunu çözülmüş okuduğuma göre. Yeni konu açacağım.

Kısa sürede kırarlar bakalım.

Ben normal modsuz oynuyorum. Yüklediğiniz modun avantajı nedir ?
Oyunun kırılmış sürümü eski bir sürüm. Demonun yeni sürüme Denuvo eklendi bu yüzden öyle. Oyunun kendi anti-aliasingi berbat. Bu da oyuna FXAA ekliyor. TAA vs. gibi seçenekleriniz de var.

Ben Dodi V3 sürümü ile oynuyorum, ondan mı rahatsız etmedi acaba? 4070 Super ile en yüksek ayarlarda oynuyorum ama yine de bu attığını bir deneyeceğim. Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…