Steam Metaphor: ReFantazio Steam'de 52,49 USD

Makaleler
7
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci

Çıkalı 1 ay falan anca oldu ama çoktan indirime girdi. İyi fiyat. Benim bayıldığım bir oyun. Metascore ortalaması 94 ve must play alan, ben dahil bir sürü kişinin övdüğü harika bir JRPG. Bir inceleme de yazdım bu oyuna:

Almak isteyen olursa XBOX'ta da 1686 TL. Şahsen bu kadar para vermem bir oyuna 30 dolara düşse net alırdım ama.

Metaphor gibi bir oyun için bu fiyat son derece uygun. Sunduğu içerik kalitesini ve uzunluğunu da göz önünde bulundurursak indirimsiz olarak da gayet alınabilir zaten.

Ayrıca bu kadar kısa sürede indirim almasına da şaşırdım. Ülkemizde değeri çok bilinmese de globalde çok konuşuldu ve ATLUS'un en başarılı çıkış yapan oyunu oldu.

Paylaşımınız için teşekkürler.

Yeni oyunlar artık 70 dolar etiketiyle mi piyasaya çıkmaya başladı, yoksa benim kaçırdığım bir olay mı var? En son Skull and Bones AAAA oyun diye yüksekti fiyatı, yeni moda mı bu?

Yeni oyunlar artık 70 dolar etiketiyle mi piyasaya çıkmaya başladı, yoksa benim kaçırdığım bir olay mı var? En son Skull and Bones AAAA oyun diye yüksekti fiyatı, yeni moda mı bu?
3 senedir falan var bu durum ki sebebi de gayet mantıklı. Yapacak bir şey yok. Bence iyi indirim almış oyunun kendisi her en kadar canım ülkemde yine de pahalı olsa da.

25-30 dolar seviyelerine düşmediği sürece almak pek mantıklı durmuyor. Ayrıca oynanabilir sürümü internette dolaşırken 52 dolar pek avantajlı gözükmüyor.

Keşke Atlus bunu da Türkçe dil desteği ile çıkartabilseydi.

Almak isteyen olursa XBOX'ta da 1686 TL. Şahsen bu kadar para vermem bir oyuna 30 dolara düşse net alırdım ama.
Çok da fark yok yani. Steam'ciler Steam'den yapıştırsın. Steam kütüphanesi olan arkadaşlar zaten 100-150 lirayı dert etmeyip Steam'den yapıştıracaklardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…