Metasploit Windows 7'ye nasıl indirilir?

• Konuyu başlatan eym9
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 2.184

eym9

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Metasploit indirmek istiyorum ama Github'dan da indirmeyi bilmiyorum Metasploid'in sağladığı başka bir yöntem var mıdır, yoksa Github'dan nasıl indiririm (Uygulama olarak) ?
Ve bana uygulamanın boyutunu söylerseniz sevinirim 3GB ye kadar çıkabilir.

Güvenlik ikinci önceliğiniz ama gel gör ki içinde bin bir envai çeşit virüs barındıran bir program indiriyorsunuz.
Sanal makine öğrenip, kali sistemini kurarak, fiziksel makinenizden ayırın öncelikle.

Güvenlik ikinci önceliğiniz ama gel gör ki içinde bin bir envai çeşit virüs barındıran bir program indiriyorsunuz.
Sanal makine öğrenip, kali sistemini kurarak, fiziksel makinenizden ayırın öncelikle.
sanal makine kurabilirim evet ama RAM'ım buna el verir mi bilmem çünkü VM VirtualBox kullanmayı biliyorum ama 4GB RAM'ım var 2GB bu Metasploit hiç bir şey çalışmadan 2GB
ile idare edebilir mi ? edemez ise virüs barındırmayan bir programa ihtiyacım olacak,
gerçi benim bilgisayarımda Kaspersky ve Windows Defender bulunuyor ama konu
güvenlik olur ise orada kırmızı çizgimi çekerim. Fakat benim bilgisayar o 4 ün 4 dünden
biri bile olmaz ise yaşayamaz, böyle bir öneriniz var mı ? Yoksa yeni konu açıp önerisini
isteyeceğim.

sanal makine kurabilirim evet ama RAM'ım buna el verir mi bilmem çünkü VM VirtualBox kullanmayı biliyorum ama 4GB RAM'ım var 2GB bu Metasploit hiç bir şey çalışmadan 2GB
ile idare edebilir mi ? edemez ise virüs barındırmayan bir programa ihtiyacım olacak,
gerçi benim bilgisayarımda Kaspersky ve Windows Defender bulunuyor ama konu
güvenlik olur ise orada kırmızı çizgimi çekerim. Fakat benim bilgisayar o 4 ün 4 dünden
biri bile olmaz ise yaşayamaz, böyle bir öneriniz var mı ? Yoksa yeni konu açıp önerisini
isteyeceğim.
Linux sistemler en az 1GB RAM istiyor, siz Windows 7 kullanarak zaten mümkün olduğunca az RAM harcıyorsunuz. Kurup kullanabilirisiniz.
Antivirüsler Kali'nin ISO dosyasına bile ötebiliyor. Sonuç olarak kullanmak istediğiniz program içinde virüs barındırıyor olmasından kaynaklı bu.
Metasploitin kullanım amacı virüs, trojan herneyse makineye iletip ya da açıklarını kullanıp onu karşıda çalıştırmak ve ele geçirme üzerine dayalı zaten.
Programı kullanmak istediğiniz süre boyunca güvenliği unutun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı