T TahaSYN Hectopat Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 69 30 Ocak 2022 #1 Arkadaşlar metasploitable ile Kali aynı, yani NAT network ağında ama Kali'den Firefox ETH0 IP'si girince hiçbir metasploitable sitesi çıkmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ocak 2022
Arkadaşlar metasploitable ile Kali aynı, yani NAT network ağında ama Kali'den Firefox ETH0 IP'si girince hiçbir metasploitable sitesi çıkmıyor.
BayE Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 322 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2022 #2 TahaSYN dedi: Arkadaşlar metasploitable ile Kali aynı, yani NAT network ağında ama Kali'den Firefox ETH0 IP'si girince hiçbir metasploitable sitesi Genişletmek için tıkla... Merhaba, kurarken öncelikle Ethernet şeklinde ayar yaptıysanız kablonun bağlı olması gerekir. Yoksa Wi-Fi adaptörünüz varsa silip baştan Wi-Fi adaptörü için kurunuz. Benim de öyleydi Ethernet bağladıktan sonra çözdüm ve bridged yapın sanal makineyi. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mart 2022 Artı 0 Eksi
TahaSYN dedi: Arkadaşlar metasploitable ile Kali aynı, yani NAT network ağında ama Kali'den Firefox ETH0 IP'si girince hiçbir metasploitable sitesi Genişletmek için tıkla... Merhaba, kurarken öncelikle Ethernet şeklinde ayar yaptıysanız kablonun bağlı olması gerekir. Yoksa Wi-Fi adaptörünüz varsa silip baştan Wi-Fi adaptörü için kurunuz. Benim de öyleydi Ethernet bağladıktan sonra çözdüm ve bridged yapın sanal makineyi.