Faithful Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #1 Merhaba. Bu uygulamayı bayağı insan kullanıyor içerik üreticileri de dahil ama sonuçta üçüncü parti yazılım ve biliyoruz ki Riot biraz bu konuda sert. Araştırdım fakat bir şey bulamadım ama sizce bu uygulama ban sebebi olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mart 2025
Merhaba. Bu uygulamayı bayağı insan kullanıyor içerik üreticileri de dahil ama sonuçta üçüncü parti yazılım ve biliyoruz ki Riot biraz bu konuda sert. Araştırdım fakat bir şey bulamadım ama sizce bu uygulama ban sebebi olabilir mi?
ashsekbasi Centipat Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 205 Çözümler 2 Çarşamba 21:31 #2 1 ay önce sormuştum ticket atmıştım şu an ban sebebi değil ama ne olacağı belli olmaz demişti sen yine de yükleme Riot bu doğru işi yok.
1 ay önce sormuştum ticket atmıştım şu an ban sebebi değil ama ne olacağı belli olmaz demişti sen yine de yükleme Riot bu doğru işi yok.
DunkelKlang Femtopat Katılım 2 Aralık 2025 Mesajlar 403 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 06:28 #3 ashsekbasi dedi: ama ne olacağı belli olmaz Genişletmek için tıkla... Sonradan yeni karar alınsa da karar öncesi kullananlara sorun olmaz. Karar sonrası kullananlar ceza alır.
ashsekbasi dedi: ama ne olacağı belli olmaz Genişletmek için tıkla... Sonradan yeni karar alınsa da karar öncesi kullananlara sorun olmaz. Karar sonrası kullananlar ceza alır.