zinggcrs Decapat Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 670 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2023 #1 Metaverse arsa kavramını ilk defa duydum nasıl bir şey para kazanır mıyım? Biri açıklarsa çok güzel olur. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Aralık 2023
Metaverse arsa kavramını ilk defa duydum nasıl bir şey para kazanır mıyım? Biri açıklarsa çok güzel olur.
Old Major Kilopat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 656 Makaleler 3 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2023 #2 zinggcrs dedi: Metaverse arsa kavramını ilk defa duydum nasıl bir şey para kazanır mıyım? Biri açıklarsa çok güzel olur. Genişletmek için tıkla... Sanal bir dünyada NFT ile temsil edilen şeylerle arazi alıyorsun. Büyük yatırım kaynağı diyorlarmış çok bilmiyorum.
zinggcrs dedi: Metaverse arsa kavramını ilk defa duydum nasıl bir şey para kazanır mıyım? Biri açıklarsa çok güzel olur. Genişletmek için tıkla... Sanal bir dünyada NFT ile temsil edilen şeylerle arazi alıyorsun. Büyük yatırım kaynağı diyorlarmış çok bilmiyorum.
4 450909 Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 4.167 Makaleler 2 Çözümler 11 11 Aralık 2023 #3 Hayali arsa satın almak. Mars'tan ve Ay'dan arsa satanlar dolandırıcılar var onlardan tapu alsanız bile daha iyi yatırım olur.
Hayali arsa satın almak. Mars'tan ve Ay'dan arsa satanlar dolandırıcılar var onlardan tapu alsanız bile daha iyi yatırım olur.