Roger_Ted Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 103 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2022 #1 Ben biraz abartıldığını düşünüyorum. Sizlerin fikirleri nedir merak ediyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Şubat 2022
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.455 Makaleler 3 Çözümler 58 21 Şubat 2022 #2 Belli olmaz, Bitcoin için de böyle demişlerdi sonra herkes pişman oldu. Bilemeyiz.
Preadyonth Centipat Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 118 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2022 #3 İnternet korsanlarını kontrol altında tutabilcek bir güç var mı? Bu soru benim bu olaya çok şüpheli bakmama sebep oluyor.
İnternet korsanlarını kontrol altında tutabilcek bir güç var mı? Bu soru benim bu olaya çok şüpheli bakmama sebep oluyor.
furkii06 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 1.557 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2022 #4 Amasya direkt Metaverse'e taşınacakmış Orada bile villada yaşayamayacağız, partileyemeyeceğiz, deniz göremeyeceğiz, asgari ile geçineceğiz anlaşılan.
Amasya direkt Metaverse'e taşınacakmış Orada bile villada yaşayamayacağız, partileyemeyeceğiz, deniz göremeyeceğiz, asgari ile geçineceğiz anlaşılan.
Kısacı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 1.998 Makaleler 1 Çözümler 7 21 Şubat 2022 #5 Roger_Ted dedi: Ben biraz abartıldığını düşünüyorum. Sizlerin fikirleri nedir merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Çeşitlilik artarsa geleceği kesindir. Ama hepsinin değil, aynı olay Bitcoin'de de olmuştu.
Roger_Ted dedi: Ben biraz abartıldığını düşünüyorum. Sizlerin fikirleri nedir merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Çeşitlilik artarsa geleceği kesindir. Ama hepsinin değil, aynı olay Bitcoin'de de olmuştu.
Roger_Ted Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 103 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2022 #6 Bence sanal gözlüklerde de aynısı oldu önce çok abartıldı şimdi yüzüne bakan yok denebilir.
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2022 #7 Kısa vadede hayır, uzun vadede evet. Adapte olunması zor olacak, çok büyük bir proje olduğu için yakın zamanda yaygınlaşacağını düşünmüyorum.
Kısa vadede hayır, uzun vadede evet. Adapte olunması zor olacak, çok büyük bir proje olduğu için yakın zamanda yaygınlaşacağını düşünmüyorum.
Finn Mcmissile Hectopat Katılım 3 Kasım 2021 Mesajlar 1.260 Makaleler 1 Çözümler 3 23 Şubat 2022 #8 Aslında hep vardı, Roblox, Fortnite buna örnek. Ama Intel tam anlamlı metaverse için şu anki PC islemcilerinden 1000 kat daha güçlü işlemcilerin gerektiğini söylüyor.
Aslında hep vardı, Roblox, Fortnite buna örnek. Ama Intel tam anlamlı metaverse için şu anki PC islemcilerinden 1000 kat daha güçlü işlemcilerin gerektiğini söylüyor.