bebeto00 Centipat Katılım 16 Temmuz 2024 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2025 #1 Meteor icin addonlar gordum. İndirmek istedim fakat bazilari virüs olabilir demis sizce indirmeli miyim? (6B6t için kullanıyorum) Son düzenleme: 28 Mayıs 2025
Meteor icin addonlar gordum. İndirmek istedim fakat bazilari virüs olabilir demis sizce indirmeli miyim? (6B6t için kullanıyorum)
LordOfWindows Picopat Katılım 25 Aralık 2024 Mesajlar 58 28 Mayıs 2025 #2 Anarchy sunucusu için hile açmayacak mısın zaten?
bebeto00 Centipat Katılım 16 Temmuz 2024 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2025 #3 LordOfWindows dedi: Anarchy sunucusu için hile açmayacak mısın zaten? Genişletmek için tıkla... Duzenledim fakat gostermemis. Hile yerine virus yazacaktım kusura bakmayin.
LordOfWindows dedi: Anarchy sunucusu için hile açmayacak mısın zaten? Genişletmek için tıkla... Duzenledim fakat gostermemis. Hile yerine virus yazacaktım kusura bakmayin.
LordOfWindows Picopat Katılım 25 Aralık 2024 Mesajlar 58 28 Mayıs 2025 #4 bebeto00 dedi: Duzenledim fakat gostermemis. Hile yerine virus yazacaktım kusura bakmayin. Genişletmek için tıkla... Anladım, hile kurucaksan bu riskleride kabul etmen lazım, bilgisayarında önemli şifreler yada dosyalar varsa kurmanı önermem kesinlikle, ancak meteor client'i önceden bende kullandım, eklentiler aklında pek birşey söylenemez ancak risk sizin.
bebeto00 dedi: Duzenledim fakat gostermemis. Hile yerine virus yazacaktım kusura bakmayin. Genişletmek için tıkla... Anladım, hile kurucaksan bu riskleride kabul etmen lazım, bilgisayarında önemli şifreler yada dosyalar varsa kurmanı önermem kesinlikle, ancak meteor client'i önceden bende kullandım, eklentiler aklında pek birşey söylenemez ancak risk sizin.