RuvenLY Femtopat Katılım 3 Ocak 2025 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2025 #1 Anarşi sunucusu için meteor Client yüklemiştim ve bilgisayarda hile bulundurmak başka sunucularda ban sebebiymiş. 2 farklı sunucudan banlandım nasıl tam silebilirim? Hangi dosyaları silmem gerekiyor? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Haziran 2025
Anarşi sunucusu için meteor Client yüklemiştim ve bilgisayarda hile bulundurmak başka sunucularda ban sebebiymiş. 2 farklı sunucudan banlandım nasıl tam silebilirim? Hangi dosyaları silmem gerekiyor?
W WindowsPlus Nanopat Katılım 25 Ocak 2025 Mesajlar 348 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2025 #2 Dosya yolunu hatırlıyorsanız oradan silebilirsiniz. Onun dışında Revo Uninstaller ile deneyebilirsiniz.
Dosya yolunu hatırlıyorsanız oradan silebilirsiniz. Onun dışında Revo Uninstaller ile deneyebilirsiniz.
RuvenLY Femtopat Katılım 3 Ocak 2025 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2025 #3 Revo da gözükmiyor sadece 1 kaç dosyası kaldığı için ban atıyorlar
W WindowsPlus Nanopat Katılım 25 Ocak 2025 Mesajlar 348 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2025 #4 RuvenLY dedi: Revo da gözükmiyor sadece 1 kaç dosyası kaldığı için ban atıyorlar Genişletmek için tıkla... Revo Uninstaller ile kaldırmak için tekrar kurmayı deneyin.
RuvenLY dedi: Revo da gözükmiyor sadece 1 kaç dosyası kaldığı için ban atıyorlar Genişletmek için tıkla... Revo Uninstaller ile kaldırmak için tekrar kurmayı deneyin.
RuvenLY Femtopat Katılım 3 Ocak 2025 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2025 #5 Sildim şimdi lt5 ler yüzünden yine ban yersem artık bilemiyorum
The Real Ferid Hectopat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 1.677 Çözümler 8 Yer Deutschland Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2025 #6 Mods kısmından kaldırabilirsiniz.
RuvenLY Femtopat Katılım 3 Ocak 2025 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2025 #7 The Real Ferid dedi: Mods kısmından kaldırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dostum onu bende biliyorum bilgisayarda hile olması yasak direk mods klasöründe olması gerekmiyor ban atması için
The Real Ferid dedi: Mods kısmından kaldırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dostum onu bende biliyorum bilgisayarda hile olması yasak direk mods klasöründe olması gerekmiyor ban atması için