Metin 2 AMD işlemcilerde sorun yaratır mı?

Arkadaşlar merhaba herkese ben yakın zamanda bilgisayar alacağım. AMD Ryzen 5 1600 12 nnm düşünüyorum. AMD'nin Metin 2'de sıkça problem çıkardığı kulağıma çalındı. Ör; ışınlanırken atma sorunu. Oynayanlar bilir Meley'de çarları karaktere alıyoruz. Oyundan atıcaksa ne anlamı var? Sizce AMD Ryzen 5 1600 mü almalıyım yoksa Intel i5 mi almalıyım? Açıkçası bu yüzden AMD ve Intel arasında kararsızım.

Bahsettiğin sorununun AMD işlemci yüzünden kaynaklandığını kanıtlayabiliyorsan ve böyleyse bu sorunun Ryzen serisinden (tercih edeceğin R5 1600'den) kaynaklandığını kanıtlayabiliyorsan Intel tercih edebilirsin.

AMD ama hangi model? AMD ama belki x hatası yüzünden attı? Bunları araştırmadan önyargıya kapılmamak lazım.

Arkadaşlar merhaba herkese ben yakın zamanda bilgisayar alacağım. AMD Ryzen 5 1600 12 nnm düşünüyorum. AMD'nin Metin 2'de sıkça problem çıkardığı kulağıma çalındı. Ör; ışınlanırken atma sorunu. Oynayanlar bilir Meley'de çarları karaktere alıyoruz. Oyundan atıcaksa ne anlamı var? Sizce AMD Ryzen 5 1600 mü almalıyım yoksa Intel i5 mi almalıyım? Açıkçası bu yüzden AMD ve Intel arasında kararsızım.
Öyle bir şeyin işlemciden olacağını düşünmüyorum bu sorun daha çok internet yada server ile alakalı bir soruna benziyor.

İşlemciyle alakalı bir sorun değil bu ben de Intel 7700HQ var M1 pazarların dolu olduğu bölgede makine acayip kasıyor mesela. Oyun sorunlu kanka ne alsan değişmez bu.

Öyle bir şeyin işlemciden olacağını düşünmüyorum bu sorun daha çok internet yada server ile alakalı bir soruna benziyor.
Sadece ışınlanırken oluyormuş bu sorun
Bahsettiğin sorununun AMD işlemci yüzünden kaynaklandığını kanıtlayabiliyorsan ve böyleyse bu sorunun Ryzen serisinden (tercih edeceğin R5 1600'den) kaynaklandığını kanıtlayabiliyorsan Intel tercih edebilirsin.

AMD ama hangi model? AMD ama belki x hatası yüzünden attı? Bunları araştırmadan önyargıya kapılmamak lazım.
Doğru diyorsun detaylı bir araştırma yapmak gerekiyor. Işınlanırken sorun çıkarıyor diye duydum

Işınlanırken atıyorsa bu server ya da Client taraflı kaynaklanan bir problem.

Metin2 hangi ara işlemci seçer olmuş? Öyle bir şey yok.
bilemiyorum bir arkadaşımız amd işlemci kullanıyor, atma sorununun işlemci ile alakalı olduğunu anlattı. Diğerleri de buna katılıp amd'nin metin2 için uygun olmadığını söylediler. Ve amd nin pişmanlık olduğunu söylediler. Ben de sizin gibi düşündüm ama o kadar insan bunu diyorsa, içimize bir şüpe düşmesi çok normal.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı