V v for Kilopat Katılım 16 Temmuz 2017 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2020 #1 Merhabalar, Metin 2'de birden fazla client açamıyorum, çıldırmak üzereyim. Diğer 2 bilgisayarım açıyorken bu bilgisayarımda açamıyorum. Neden olabilir? İşlemler menüsünde görev yöneticisinde gözüküyor, yardımcı olabilirseniz çok sevineceğim.
Merhabalar, Metin 2'de birden fazla client açamıyorum, çıldırmak üzereyim. Diğer 2 bilgisayarım açıyorken bu bilgisayarımda açamıyorum. Neden olabilir? İşlemler menüsünde görev yöneticisinde gözüküyor, yardımcı olabilirseniz çok sevineceğim.
Fullmotion Kilopat Katılım 1 Nisan 2019 Mesajlar 782 Çözümler 4 29 Mart 2020 #2 İşlemcin nedir? Açmaya çalıştığında hata alıyor musun?
V v for Kilopat Katılım 16 Temmuz 2017 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2020 #3 Fullmotion dedi: İşlemcin nedir? Açmaya çalıştığında hata alıyor musun? Genişletmek için tıkla... İşlemcim: i7-7700HQ. Hayır, bir hata almıyorum.
Fullmotion dedi: İşlemcin nedir? Açmaya çalıştığında hata alıyor musun? Genişletmek için tıkla... İşlemcim: i7-7700HQ. Hayır, bir hata almıyorum.
Fullmotion Kilopat Katılım 1 Nisan 2019 Mesajlar 782 Çözümler 4 30 Mart 2020 #4 Açılmaması için hiçbir sebep yok. Oyunu sil tekrar yükle en garantisi yada onar bölümüne tıkla. Ardından PC resetle sonra oyna butonuna bas.
Açılmaması için hiçbir sebep yok. Oyunu sil tekrar yükle en garantisi yada onar bölümüne tıkla. Ardından PC resetle sonra oyna butonuna bas.
V v for Kilopat Katılım 16 Temmuz 2017 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2020 #5 Fullmotion dedi: Açılmaması için hiçbir sebep yok. Oyunu sil tekrar yükle en garantisi ya da onar bölümüne tıkla. Ardından PC resetle sonra oyna butonuna bas. Genişletmek için tıkla... Malasef, işe yaramadı yine anlam veremiyorum, 2. oturum açmak zorunda kalıyorum diğer client için garip ya.
Fullmotion dedi: Açılmaması için hiçbir sebep yok. Oyunu sil tekrar yükle en garantisi ya da onar bölümüne tıkla. Ardından PC resetle sonra oyna butonuna bas. Genişletmek için tıkla... Malasef, işe yaramadı yine anlam veremiyorum, 2. oturum açmak zorunda kalıyorum diğer client için garip ya.