Metin 2 onboard ekran kartıyla çalıştırmakta

Ondanbuna

Centipat
Merhabalar, oynadıgım oyun olan Metin 2 onboard ekran kartıyla çalıştırmakta, ikinci ekran kartı olan AMD Radeon 540X serisinde ne yaptıysam çalışmıyor.
BIOS'tan disabled yapmayı denedim onboard ekran kartını o seçeneği bile kaldırmışlar.

Konuyla ilgili yardımlarınızı beklerim.
İyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gelişmiş Grafik Ayarları menüsünden oyunun .exe dosyasını seçerek harici GPU'da çalıştırmaya zorlayabilirsiniz.
Çalıştırdım, her yolu denedim. Sorun yine mevcut.
Amd ayarlarından ikincil ekran kartına öncelik tanıdım. Grafik ayarlarından, yüksek performansi seçtim, yine aynı sorunla karşı karşıyayım pc'yi alali 4 ay oldu denemedigim bir yol kalmadı.

Amd uninstaller kullanarak amd software adlı yazılımı silip En son WHQL versiyonu indirip kurmayı deneyin.
Bütün bunları yaptım hocam 4 aydır yapmadıgım sadece şu lanet olası 1. ekran kartını laptop'un içinden çıkartıp köşeye atmak kaldı. Onu da en sona sinirlendigim zamana birakacağım :)

Biostan birincil olan ekran kartı onboard'i deaktif edeceğim yalnız ne hikmetse o secenek bile yok biosda. :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı