redd34 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2018 Mesajlar 2.415 Makaleler 8 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2020 #1 Belki de son bir kez bu şarkıyı dinleyelim. Gözlerinizi kapatın ve 1. köydeki anılarınızı düşünün. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mayıs 2020
Belki de son bir kez bu şarkıyı dinleyelim. Gözlerinizi kapatın ve 1. köydeki anılarınızı düşünün. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
saliholoji Kilopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 887 Çözümler 38 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme Uzmanlığı, Proje Genel Koordinatörlüğü 24 Mayıs 2020 #2 Bunu ne zaman dinlesem şaman karakteri ile elimde yelpaze 1. köy de köpek keserken hayal ediyorum kendimi.
Bunu ne zaman dinlesem şaman karakteri ile elimde yelpaze 1. köy de köpek keserken hayal ediyorum kendimi.
mahmuttepe Hectopat Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 149 Çözümler 1 24 Mayıs 2020 #3 Ah be kardeşim nabıyosun sen şuan ağlıyorum yıl 2010 okuldan gelince daha kıyafetleri çıkarmadan pc ye oturup hemen metin2 yi açıyordum. şimdi oynamak istiyorum olmuyor o zaman ki tat anlatamam yok öyle bir tat keşke eskiye dönebilsek
Ah be kardeşim nabıyosun sen şuan ağlıyorum yıl 2010 okuldan gelince daha kıyafetleri çıkarmadan pc ye oturup hemen metin2 yi açıyordum. şimdi oynamak istiyorum olmuyor o zaman ki tat anlatamam yok öyle bir tat keşke eskiye dönebilsek
Sönmez Reis Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 620 Çözümler 3 24 Mayıs 2020 #4 10 yıldır kurtulamadığım hastalık, fakir eroini gibi bırakamıyorum.