E Enessbys Megapat Katılım 4 Ocak 2016 Mesajlar 42 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #1 Selam, uzun zamanın ardından tekrar kafa dağıtma amaçlı Metin2 PvP önerisi almak istiyorum genelde 1-99 level olanlar tercihimdir. Online yüksek olan bildiğiniz var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Eylül 2023
Selam, uzun zamanın ardından tekrar kafa dağıtma amaçlı Metin2 PvP önerisi almak istiyorum genelde 1-99 level olanlar tercihimdir. Online yüksek olan bildiğiniz var mı?
Sauron u anlamak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 1.133 Çözümler 12 Yer Rize 16 Eylül 2023 #2 Ana Sayfa | HardMt2 - Eskiye Has Macera MMORPG burayı zaman geçirmek için oynuyorum hocam balık falan tutuyorum işten PC'ye vakit kalmıyor ya ama bu PvP iyidir tavsiye ederim.
Ana Sayfa | HardMt2 - Eskiye Has Macera MMORPG burayı zaman geçirmek için oynuyorum hocam balık falan tutuyorum işten PC'ye vakit kalmıyor ya ama bu PvP iyidir tavsiye ederim.
Murat Can Şimşek Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.001 Çözümler 84 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Diğer 29 Eylül 2023 #3 Sauron u anlamak dedi: Ana Sayfa | HardMt2 - Eskiye Has Macera MMORPG burayı zaman geçirmek için oynuyorum hocam balık falan tutuyorum işten PC'ye vakit kalmıyor ya ama bu PvP iyidir tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... İnceledim güzel yapmışlar.
Sauron u anlamak dedi: Ana Sayfa | HardMt2 - Eskiye Has Macera MMORPG burayı zaman geçirmek için oynuyorum hocam balık falan tutuyorum işten PC'ye vakit kalmıyor ya ama bu PvP iyidir tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... İnceledim güzel yapmışlar.