Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 1 Kasım 2020 #1 Aktif oyuncusu bol ya da idare eder, yeni ve kaliteli temeli/yapısı (files) olan bir server arıyorum. 1-99, 1-105 emek olabilir, WS olmaz.
Aktif oyuncusu bol ya da idare eder, yeni ve kaliteli temeli/yapısı (files) olan bir server arıyorum. 1-99, 1-105 emek olabilir, WS olmaz.
RuthlessGrey Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 605 Çözümler 6 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Tasarım Uzmanı, Yazılım Geliştirici 1 Kasım 2020 #2 Saltanat senin için uygun.
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 1 Kasım 2020 #3 RuthlessGrey dedi: Saltanat senin için uygun. Genişletmek için tıkla... O çok uçuk bir server ya. Metin 2 Need buldum şimdilik onu oynuyorum bakalım.
RuthlessGrey dedi: Saltanat senin için uygun. Genişletmek için tıkla... O çok uçuk bir server ya. Metin 2 Need buldum şimdilik onu oynuyorum bakalım.
RuthlessGrey Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 605 Çözümler 6 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Tasarım Uzmanı, Yazılım Geliştirici 1 Kasım 2020 #4 Tortue dedi: O çok uçuk bir server ya. Metin 2 need buldum şimdilik onu oynuyorum bakalım. Genişletmek için tıkla... Zevkler tartışılmaz tabii, iyi oyunlar.
Tortue dedi: O çok uçuk bir server ya. Metin 2 need buldum şimdilik onu oynuyorum bakalım. Genişletmek için tıkla... Zevkler tartışılmaz tabii, iyi oyunlar.
Burak52TR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2015 Mesajlar 1.534 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Profesyonel İşsiz 2 Kasım 2020 #5 Şuan piyasadaki en sağlam ve kalıcı server Rohan2. Ama kolay değildir emek ister. Ha sen oynadın mı dersen en son 2018 yılında Gondor sunucusunda oynuyordum. Artık metin2 hiç oynamıyorum. Bıraktığım için mutluyum.
Şuan piyasadaki en sağlam ve kalıcı server Rohan2. Ama kolay değildir emek ister. Ha sen oynadın mı dersen en son 2018 yılında Gondor sunucusunda oynuyordum. Artık metin2 hiç oynamıyorum. Bıraktığım için mutluyum.