Metin 2 ve LoL için en ucuz bilgisayar/laptop önerisi

meola147

Kilopat
1366X768 çözünürlükte sorun çıkartmadan LoL, Metin 2 tarzı Online oyunları oynatacak laptop ya da bilgisayar önerir misiniz? En ucuz derken ne denli zorlarsanız ve fiyatı düşürürseniz o denli iyi olur. 1000-1500 lira gibi olabilir. Dediğim oyunları oynayacağım için 2000-2500 vermek istemiyorum.
Ek not: İkinci el için GET ilanları ya da Zonguldak, Düzce, Bolu şehirlerinden ilan da bakabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:

Reis benim eski sistem GTX 1050 Ti olduğu için değişiklik olsun farklı kart kullanayım diyorum. R7 260X ilgimi çekti ama şöyle bir sıkıntı var ben oyun konsolumu (Xbox One S + 8 kutulu oyun) satıp bunu alacağım için 600 lira artıyor. Nasıl bir ekleme yapabilirim?
@mertpivvo

1500'e alacağın sıfır PC ile LoL'de tatmin edici performans alamazsın.

@mertpivvo 'nun attığı sistem güzel. O ve türevleri gibi sistemleri alabilirsin.
Yukarıdaki R7 260X düşünüyorum.

@Samotne Ciasteczka

Oynayacağınız oyunlar Metin 2 ve LoL olacağı için bence pek gerek yok. 600tl de cebinde kalır en azından.

Bu bilgisayarlar arasında Mert'in attığı bilgisayarlardan iyi olan var mı? Eğer varsa hangisi en güçlüsü?

@mertpivvo

Oynayacağınız oyunlar Metin 2 ve LoL olacağı için bence pek gerek yok. 600tl de cebinde kalır en azından.
@TimorYuan2

O bilgisayar 1500 ama 2000 verip kafamı daha mı rahat ettirsem diye düşündüm. Metin 2 kaldırır ama LOL için bariz fps farkı olur gibi geldi. Düzenleme: Pardon 700 lira imiş. Şimdi oldu. Acaba ne yapsam?

O bilgisayar 1500 ama 2000 verip kafamı daha mı rahat ettirsem diye düşündüm. Metin 2 kaldırır ama LOL için bariz fps farkı olur gibi geldi. Düzenleme: Pardon 700 lira imiş. Şimdi oldu. Acaba ne yapsam?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
He diyorsanız eğer 1500-2000TL bir sistem toplamak istiyorum onu da toplayabiliriz, fakat fps değerleri yeterli geldi bana.

R7 260X GTX 750 ti seviyesinde bir kart. Lol, metin2 ve CSGO gibi oyunları rahat oynayacağını düşünüyorum. Hele 768p bir monitörün olduğunu düşünürsek ekstra bir FPS alırsın. 1050 ti sistem 1500 liraya alınabilir. Tabii size kalmış aralarında büyük fiyat farkı var ama performans farkıda var. GTX 1050 Ti, R7 260X'den %55 daha performanslı olduğunu belirteyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…