İşime yarar diye favorilerde bekletiyordum, bu kasa işini fazlasıyla görür. 1000-1500'e alacağın sıfır bilgisayardan hayır gelmez o yüzden alma.
Toplama Masaüstü Modeller Fiyatları İkinci El ve Sıfır Seçenekleriyle sahibinden.com'da
Toplama Masaüstü Modeller fiyatları ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Arternatif: Oyun bilgisayarı - Toplama Masaüstü Modeller İlanları sahibinden.com'da - 850912388
Yukarıdaki R7 260X düşünüyorum.1500'e alacağın sıfır PC ile LoL'de tatmin edici performans alamazsın.
@mertpivvo 'nun attığı sistem güzel. O ve türevleri gibi sistemleri alabilirsin.
Oynayacağınız oyunlar Metin 2 ve LoL olacağı için bence pek gerek yok. 600tl de cebinde kalır en azından.Reis benim eski sistem GTX 1050 Ti olduğu için değişiklik olsun farklı kart kullanayım diyorum. R7 260X ilgimi çekti ama şöyle bir sıkıntı var ben oyun konsolumu (Xbox One S + 8 kutulu oyun) satıp bunu alacağım için 600 lira artıyor. Nasıl bir ekleme yapabilirim?
@mertpivvo
Yukarıdaki R7 260X düşünüyorum.
@Samotne Ciasteczka
@mertpivvoİşime yarar diye favorilerde bekletiyordum, bu kasa işini fazlasıyla görür. 1000-1500'e alacağın sıfır bilgisayardan hayır gelmez o yüzden alma.
Toplama Masaüstü Modeller Fiyatları İkinci El ve Sıfır Seçenekleriyle sahibinden.com'da
Toplama Masaüstü Modeller fiyatları ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Arternatif: Oyun bilgisayarı - Toplama Masaüstü Modeller İlanları sahibinden.com'da - 850912388
@TimorYuan2Oynayacağınız oyunlar Metin 2 ve LoL olacağı için bence pek gerek yok. 600tl de cebinde kalır en azından.
O bilgisayar 1500 ama 2000 verip kafamı daha mı rahat ettirsem diye düşündüm. Metin 2 kaldırır ama LOL için bariz fps farkı olur gibi geldi. Düzenleme: Pardon 700 lira imiş. Şimdi oldu. Acaba ne yapsam?Bu 4 bilgisayar var, fakat fiyatları da ona göre değişiyor işte. 700TL gibi bir fiyata o bilgisayardan daha iyisini bulamazsınız.
He diyorsanız eğer 1500-2000TL bir sistem toplamak istiyorum onu da toplayabiliriz, fakat fps değerleri yeterli geldi bana.O bilgisayar 1500 ama 2000 verip kafamı daha mı rahat ettirsem diye düşündüm. Metin 2 kaldırır ama LOL için bariz fps farkı olur gibi geldi. Düzenleme: Pardon 700 lira imiş. Şimdi oldu. Acaba ne yapsam?
R7 260X GTX 750 ti seviyesinde bir kart. Lol, metin2 ve CSGO gibi oyunları rahat oynayacağını düşünüyorum. Hele 768p bir monitörün olduğunu düşünürsek ekstra bir FPS alırsın. 1050 ti sistem 1500 liraya alınabilir. Tabii size kalmış aralarında büyük fiyat farkı var ama performans farkıda var. GTX 1050 Ti, R7 260X'den %55 daha performanslı olduğunu belirteyim.1366X768 çözünürlükte sorun çıkartmadan LoL, Metin 2 tarzı Online oyunları oynatacak laptop ya da bilgisayar önerir misiniz? En ucuz derken ne denli zorlarsanız ve fiyatı düşürürseniz o denli iyi olur. 1000-1500 lira gibi olabilir. Dediğim oyunları oynayacağım için 2000-2500 vermek istemiyorum.
Ek not: İkinci el için GET ilanları ya da Zonguldak, Düzce, Bolu şehirlerinden ilan da bakabilirsiniz.