Metin 2 ve LoL için en ucuz bilgisayar/laptop önerisi

O para GTX 1050 Ti gibi bir karta fazla, ikinci elden uygun fiyat olursa anca alınır. Aynı fiyat aralığında 1650S satılıyor, sıfırdan asla alınmaz GTX 1050 Ti. Yani hoş ikinci elde ki rakibi de RX 570 olduğu için yine alınmaz.
 
Dostum iyi misin? linkime baktığından emin misin acaba? Ben bilgisayardan bahsediyorum sadece karttan değil. 1050 Ti 12GB RAM intel xeon x3440 işlemcili bilgisayardan bahsediyorum. Arternatif olarak link bırakmıştım, 1050 ti tek başına fiyatı 700 lira zaten bende biliyorum.
Bahsettiğim link: Oyun bilgisayarı - Toplama Masaüstü Modeller İlanları sahibinden.com'da - 850912388
Konu sahibi ile karıştırmışım seni pardon.
 
Pc toplama sihirbazı - Bilgisayar toplama sihirbazı - incehesap.com buna benzer siteler mevcut oralardan dilerseniz toplayabilirsiniz fakat hazır toplanmış bilgisayarlarda mevcut eğer siteyi beğenmezseniz Google'ye "PC toplama sihirbazı" yazarsanız bir sürü site çıkacaktır umarım iyi bilgisayarı bulabilirsiniz.

İyi forumlar.
 
Cidden kusura bakma. Linki görmemişim. Sistem olarak mantıklı evet ama dediğim gibi oynadığı oyunlar için 700TL'ye gayet güzel bir bilgisayar.
 

R7 260X sahibine mesaj atmıştım ve görüldü atıp dönmüyor. Başka sistem biliyor musun? 700 liralık yada 1000 liralık?

@mertpivvo


Benim monitörüm 1920x1080 ama 1280x720 de oynarım gerekirse sadece oyundan çıkıp masaüstüne dönünce gözlerim kamaşır. O çözünürlükten buna.
Bunu zaten biliyordum ama bilmeyen varsa belki görür yine de teşekkürler.
 
Son düzenleme:
Nerede oturduğunuzu yazarsanız daha iyi olur. Şimdi şöyle bir sistem buldum, 1000 lira seviyesinde alınabilecek bir sistem atayım.
NOT: Biliyorum bu işlemci kötü olabilir, HDD boyutu düşük ama bu fiyata bu kadar oluyor. Lol-CSGO-Gta 5 gibi oyunları 1080p oynayabilirsin. Gözlemlediğim kadarıyla GTX 660 750 ti'dan %10 daha performanslı. Kesinlikle pazarlık yapmanı tavsiye ederim.
Link: Csgo pubg lol pubg lite oynatır ihtiyacdan dolayi ögrenciyim - Toplama Masaüstü Modeller İlanları sahibinden.com'da - 784268294
2. olarak şu kasayı buldum, bu arada belirtmek isterim sahibinden masaüstü yazıp detaylı incelemeden linki atmıyorum. İyice 20 dakika 30 dakika arası gözlem yapıp linkleri buraya atıyorum. Şu bilgisayardaki kart R7 240 seviyesinde performans veriyor. HDD'nin yüksek olması bir artı. Dediğim gibi hemen seçip link atmıyorum depolamasına işlemcisine fiyatına her şeyi aklımdan geçiriyorum acaba şu linkteki mi daha iyi olur yoksa şu mu daha iyi olur vs. Herneyse fazla uzattım yine, bu kasayıda pazarlık yapmadan alma bence, 800'e zorla alırsın.

Not: kafan karışmasın bu link 2. attığım link yani arternatif. Attığım 1. linkteki GTX 660-FX sistem bu sistemden oyun performansı açısından daha iyi. Bu linki fiyatı daha düşük diye attım, yukarıdaki kasayı alamazsan bunu alabilirsin.
 
Son düzenleme:
@mertpivvo
Düzce, Bolu, Zonguldak şehirlerinden de ilan bakarsan aşırı sevinirim. Benim için çok uğraştın sonsuz kere teşekkürler. Attığın ilanları da listeme ekledim. Bide reis illa 1000 olmasına gerek yok 500-600-700-800-900 olması daha iyi olur ucuz.
 
Hocam ben 700-1000 arası fiyat yaptım zaten sitede, gerçekten 700-800 arası adam akıllı sistem bulamadım. O fiyata iyi sistem satan yok, yani 1500 dedin, 1000'e düşürdün sonra 500-600-700'e kadar düşürdün. Demem o ki 500'e falan sistem alırsın fakat tatmin edici performans almazsın demek istiyorum. Ayrıca 2. el sistem toplasan yani parça parça, çok daha iyi performanslı düşük fiyata sistem toplarsın. Tabii 2. el sistem toplamak çok uzun sürüyor o yüzden hazır önermeye devam ederim iyi akşamlar.
 
Reis benim de kafam karıştı. O 700 liralığı görünce baya ucuz işime yarar dedim ama başka yokmuş dediğine göre. 2100 lira bütçe diyeyim. Cidden son kararım. Ben baya baktım hatta bakmadığım ilan kalmadı kendi şehirlerimden ama sadece APU sistem bulabildim. Belki parça parça alırım. 2000 tl APU yada parça parça alacağım. Parça parça alırsam hesaplarıma göre rx 470 zorlasam topluyorum. Sence?
 
Hmm, ben parça parça topladım, çok zor ve sabır isteyen bir iş. Parçaların problemli çıkma ihtimali var. Uğraşacaksan toplayabilirsin düşük fiyatada gelir ama.. Ben tavsiye etmiyorum zamanın boşsa neden olmasın olabilir. 2100 TL mi? hocam ben sizi anlamadım gerçekten ne kadar paranız var 1500 mü 2100 mü? Cidden lol dışında oyunlar oynayacaksanız 2100 liraya sistem toplamak gereksizgibi geldi bana, Fakat.. 2100 liraya toplayacağın veya alacağın sistem RX 560 veya 1050 ti'lı ekran kartı bulunan sistemler olacak. Ha xeon işlemcili (X3440), DDR3 G41 çipsetli anakart ve 8GB ram ayarlarsın belki RX 470'lü sistem zorlayabilirsin.
Bak sana attığım şu kasa tıkla 4/8 x3440 işlemci ve 12GB RAM bulunuyor. İşlemci RX 570'i RX 470'i besleyebiliyor. Satan kişiye bir sor sen acaba ekran kartsız satabilir misiniz? diye. Ekran kartsız alırsan, örneğin 1000 liraya aldın diyelim. Senin 2 bin civarı paran var, yani bin lira sana kalıyor. 2. el rahatlıkla RX 580 bile bulabilirsin. Alıp takarsın yani, ama dikkat et bir problemi arızası çıkmasın ve denemen lazım, senin oturduğun yerde 2. el donanım var mı onuda bilmiyorum bir bakmam lazım.
Zonguldak tarafında RX 560'lı amd sistem gördüğün üzre istanbuldan farksız fiyata satılıyor. Eğer ben lol dışında story oyunlar oynayacam (hikayeli) gta 5 takılacam, 2018-2020 oyunlarını 1080p orta oynayacam diyorsan evet, 1900'a pazarlık yapıp alabilrisin.

Fazla para veremem diyorsan artık yani konu fazla uzadı, 5-6 tane link attım hiç birini beğenmiyor musun bilemiyorum. Veya istanbulda diye alamıyor olabilirsin ona bişey demiyorum.
Lol-CSGO takılacam az para ödeyim diyorsan evet bunu alabilirsin.
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…