OzziX_0 Decapat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2020 #2 Metin 2'ye ya da Knight Online başlamak istiyorum sadece can sıkıntısı oyun eğlence amaçlı Metin 2 server önerir misiniz? Kolay olsa güzel olur.
Metin 2'ye ya da Knight Online başlamak istiyorum sadece can sıkıntısı oyun eğlence amaçlı Metin 2 server önerir misiniz? Kolay olsa güzel olur.
tristessehivernale Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.010 Makaleler 63 Çözümler 170 6 Mart 2020 #3 Emek sunucu mu arıyorsun yoksa eski tarz vs'lik sunucu mu?
OzziX_0 Decapat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2020 #4 tristessehivernale dedi: Emek sunucu mu arıyorsun yoksa eski tarz Vs'lik sunucu mu? Genişletmek için tıkla... O konuda hiçbir bilgim en son 6-7 yaşında oynadım birkaç sefer onun dışında oynamadım yani bilmiyorum o konuları.
tristessehivernale dedi: Emek sunucu mu arıyorsun yoksa eski tarz Vs'lik sunucu mu? Genişletmek için tıkla... O konuda hiçbir bilgim en son 6-7 yaşında oynadım birkaç sefer onun dışında oynamadım yani bilmiyorum o konuları.
Anil26 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2018 Mesajlar 2.910 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2020 #5 Başlayacaksanız Metin2 TR sunucusuna başlamanızı öneririm. Diğer türlü emekleriniz boşa gider çünkü çoğu sunucu bir süre sonra kapanıyor ve ya SaltanatMT2 gibi sunuculara da başlayabilirsiniz ama çok kalabalık oluyor ben sevmiyorum.
Başlayacaksanız Metin2 TR sunucusuna başlamanızı öneririm. Diğer türlü emekleriniz boşa gider çünkü çoğu sunucu bir süre sonra kapanıyor ve ya SaltanatMT2 gibi sunuculara da başlayabilirsiniz ama çok kalabalık oluyor ben sevmiyorum.
S Silinen üye 185173 Ziyaretçi 6 Mart 2020 #6 OzziX_0 dedi: O konuda hiçbir bilgim en son 6-7 yaşında oynadım birkaç sefer onun dışında oynamadım yani bilmiyorum o konuları. Genişletmek için tıkla... TR'de Anadolu'ya başla çünkü 1. server. PVP önermiyorum hep kapatıyorlar.
OzziX_0 dedi: O konuda hiçbir bilgim en son 6-7 yaşında oynadım birkaç sefer onun dışında oynamadım yani bilmiyorum o konuları. Genişletmek için tıkla... TR'de Anadolu'ya başla çünkü 1. server. PVP önermiyorum hep kapatıyorlar.