yusufklncc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 3.891 Makaleler 22 Çözümler 63 Yer İstanbul 30 Nisan 2023 #11 Metin2 keyfe oynanmaz. Eğer para kazanmayı hedefliyorsan düşünebilir. Diğer türlü özellikle senin yaşındaki biri için yükleme aşamasına bile geçilmemeli.
Metin2 keyfe oynanmaz. Eğer para kazanmayı hedefliyorsan düşünebilir. Diğer türlü özellikle senin yaşındaki biri için yükleme aşamasına bile geçilmemeli.
Tinerji Decapat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 208 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2023 #12 Yapcağınız ilk şey format olsun
Alpha Frozen Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2019 Mesajlar 2.311 Çözümler 14 30 Nisan 2023 #13 fermaNga dedi: Pek bir şey yapamazsınız, özellikle ana sunucu daha bitti. Üzgünüm ama, Metin 2 kalmadı.... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çok farklı bir oyundu Duygulanıyor insan.
fermaNga dedi: Pek bir şey yapamazsınız, özellikle ana sunucu daha bitti. Üzgünüm ama, Metin 2 kalmadı.... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çok farklı bir oyundu Duygulanıyor insan.
5 579137 Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 1.455 Çözümler 13 30 Nisan 2023 #14 Sence de biraz geç değil mi kardeşim?
Heil HzEfelinss Decapat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 830 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri 2 GB Ram İntel Pentium G2010 İntel HD Graphics Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Nisan 2023 #15 Sen çok erken başlamışsın oyuna daha kimse yok oyunda keyif almazsın yani şöyle bir 15 yıl daha bekle dolar sunucular belki.
Sen çok erken başlamışsın oyuna daha kimse yok oyunda keyif almazsın yani şöyle bir 15 yıl daha bekle dolar sunucular belki.
Tinerji Decapat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 208 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2023 #16 Heil HzEfelinss dedi: Sen çok erken başlamışsın oyuna daha kimse yok oyunda keyif almazsın yani şöyle bir 15 yıl daha bekle dolar sunucular belki. Genişletmek için tıkla... Dolar dolar, dolar gibi dolar
Heil HzEfelinss dedi: Sen çok erken başlamışsın oyuna daha kimse yok oyunda keyif almazsın yani şöyle bir 15 yıl daha bekle dolar sunucular belki. Genişletmek için tıkla... Dolar dolar, dolar gibi dolar
Heil HzEfelinss Decapat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 830 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri 2 GB Ram İntel Pentium G2010 İntel HD Graphics Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Nisan 2023 #17 Tinerji dedi: Dolar dolar, dolar gibi dolar Genişletmek için tıkla... Tutar gibi hocam yeni çıkmasına rağmen güzele benziyor
Tinerji dedi: Dolar dolar, dolar gibi dolar Genişletmek için tıkla... Tutar gibi hocam yeni çıkmasına rağmen güzele benziyor
eedd Decapat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 164 Çözümler 1 30 Nisan 2023 #18 Pazara gittim item kastım pazardan çıkamıyorum ne yapacağım. Heil HzEfelinss dedi: Tutar gibi hocam yeni çıkmasına rağmen güzele benziyor Genişletmek için tıkla... Hocam pazara gittim geri dönemiyorum napacam spriggan dedi: Başlamamanı tavsiye ederim. Oyunda hile ve p2w var. Ama illa oynamak istiyorum diyosan parayı basıp hızla item ve exp kasman gerek. Genişletmek için tıkla... Verdiğiniz cevaplar sonucu hile açmaya karar verdim
Pazara gittim item kastım pazardan çıkamıyorum ne yapacağım. Heil HzEfelinss dedi: Tutar gibi hocam yeni çıkmasına rağmen güzele benziyor Genişletmek için tıkla... Hocam pazara gittim geri dönemiyorum napacam spriggan dedi: Başlamamanı tavsiye ederim. Oyunda hile ve p2w var. Ama illa oynamak istiyorum diyosan parayı basıp hızla item ve exp kasman gerek. Genişletmek için tıkla... Verdiğiniz cevaplar sonucu hile açmaya karar verdim
spriggan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 4.892 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme 30 Nisan 2023 #19 eedd dedi: Pazara gittim item kastım pazardan çıkamıyorum ne yapacağım. Hocam pazara gittim geri dönemiyorum napacam Verdiğiniz cevaplar sonucu hile açmaya karar verdim Genişletmek için tıkla... Açtığında 2 günde banlanacaksın. Ayrıca o yazılımlardan dolayı bilgisayarına virüs girecek. Ne kadar hile açarsan aç p2w yi geçemezsin.
eedd dedi: Pazara gittim item kastım pazardan çıkamıyorum ne yapacağım. Hocam pazara gittim geri dönemiyorum napacam Verdiğiniz cevaplar sonucu hile açmaya karar verdim Genişletmek için tıkla... Açtığında 2 günde banlanacaksın. Ayrıca o yazılımlardan dolayı bilgisayarına virüs girecek. Ne kadar hile açarsan aç p2w yi geçemezsin.